OFFLINE

Papucs helyett ragassz cipőtalpat a talpadra!

2017. június 28., szerda 16:18

Pontosabban azok helyett a "hülye" papucsok helyett. De miért jár mindenki ilyen furán a promóvideóban?!

Ismét egy Kickstarter projekt, amivel kapcsolatban nem egyszerű eldönteni, paródia vagy komoly ötletelés eredménye-e a közösségi finanszírozással útnak indítandó termék. Egyrészt, igen, valóban nem lehet könnyű egy-egy izgágább ötéves lábán tartani egy papucsot/szandált, egy koszosabb játszótéren vagy vízparton tehát még kapóra is jöhet a kisebb sérüléseket kivédő, antiallergén réteg. Na de mi a helyzet a valahol a fenyegető és a nevetséges között félúton lévő szerencsétlen narrációval?! És miért ugrál eközben kifejezetten szánalmasan, sőt láthatólag fájdalmasan egy szakállas nyomorult sziklákon? 

Szikláról sziklára, mint egy komoly sérülésekkel bajlódó, ügyefogyott kecske

Már-már a fájdalmas felszisszenéseket is hallani véli az ember az úr megpróbáltatásai láttán. Az olasz kezdeményezés célja egyébként az, hogy megszabadítsa az emberiséget a „hülye flipflopoktól és szandáloktól”, és lehetővé tegye, hogy bármilyen felületen mezítlábazhassanak a talpra ragasztható… újabb talp viselői. Körülbelül 10.000 forintért cserébe lehet szert tenni a tizes csomagokban érkező, NakeFit névre keresztelt talpalávalóra.

De miért?

A projekt egyébként meglehetősen népszerűnek bizonyult, a kezdeti 20.000 eurós célkitűzésnek már a tízszeresét (!!!) összeszedték az olaszok, a cikk születésekor 263 ezer euro, azaz 81 millió forint állt a rendelkezésükre, hogy leszámoljanak a „hülye” papucsokkal. A talpkiegészítő talp megálmodói szerint az új izében támaszra lelnek a szabadság szerelmesei, ami persze jól hangzik, adekvát kérdésnek tűnik ugyanakkor, hogy a lábfej boltozata számára vajon mi nyújt majd támaszt a gondtalan ugrándozás során. A NakeFit kitalálói azonban nem ezt a kérdést teszik fel: ők arra kíváncsiak, nem érzed-e úgy időnként, hogy jó lenne, ha mezítláb is elhagyhatnád a lakást. Amire a Föld nevű bolygó lakosainak szerintem jelentős része azonnal képes rávágni, hogy „Nem, nem igazán!” Menő? Ciki? Mi a verdikt?

125 szavazat 213 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta