OFFLINE

Ivás, fetrengés és kalapok az ascoti derbin

2017. június 26., hétfő 15:38 |

Mutatjuk az ascoti derbi legütősebb kalapjait! A klasszikusok mellett nagyot ment a halálfej, a kishableány és a paradicsomos tészta. Kattintsatok!

A napokban tartották Európa egyik legjelentősebb és legnagyobb sport-és társadalmi eseményét, az ascoti derbit, amin ezúttal is volt minden a verekedésen át Katalin hercegné áttetsző csipkeruhájáig. De persze mi ezúttal is a kalapfelhozatalt vártuk a legjobban.

Bár öt évvel ezelőtt valamelyest szigorodtak a hagyományosan 1711 óta megrendezésre kerülő derbi öltözködési szabályai, azért elborult és feltűnő kalapokban ezúttal sem volt hiány, míg a ruhák inkább az aktuális trendekhez igazodtak, azaz felkapott volt a virágminta, a fehér átlászó ruha, a rózsaszín, valamint a Pretty Woman pöttyök. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, milyen fejfedőket vállalt be az angol elit Ascotban, itt pedig lecsekkolhatják a Kentucky-i derbi legjobb koktélruháit!

Bónusz: szerzőnk, Zsófi személyesen is ellátogatott idén az ascoti derbire, az ő képei közül is válogattunk – és hamarosan jelentkezünk az ő személyes élménybeszámolójával az impozáns eseményről!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta