OFFLINE

És téged mennyire érdekel a magyar divat?

2017. június 23., péntek 15:50

Most, hogy az egyik legismertebb mmagyar márka, a USE unused a megváltozott piaci viszonyokra hivatkozva bezárni kényszerül, arra gondoltunk, megkérdezünk téged, te mennyire vagy tudatos divatfogyasztó. Szeretnénk tudni, mennyire érdekel téged az öltözködés, a hazai divat, mennyire vásárolsz tudatosan: kérdéseinkre válaszolva te is részese lehetsz nem reprezentatív felmérésünknek, melynek eredményeit külön cikkben fogjuk megosztani olvasóinkkal! Köszönjük, hogy kitöltöd a kérdőívet!

A felmérés lezárult.

Az eredményeket hamarosan közzétesszük.


Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta