OFFLINE

Katalin átlátszó csipkében ment az ascoti derbire

2017. június 21., szerda 15:28 |

A hercegné fehér midiruhát választott az angol lóversenyre és kicsit többet mutatott magából, mint hitte.

Elkezdődött az ascoti derbi – melyről be fogunk még számolni részletesebben is – és rögtön a nyitónapon megjelent Katalin hercegné és a királyi család jó része az eseményen. Katalin ismét egy Alexander McQueen ruhát vett fel, mint újabban kábé mindig, a Daily Mail pedig arra hívta fel figyelmünket, hogy a ruhán átsejlett a fény, így ki lehet venni a hercegné combjainak körvonalát – már ha nagyon hunyorítunk és nagyon akarjuk.

A brit lap azt sem felejtette el megemlíteni, hogy ezzel Katalin nagy elődje, Diana nyomdokaiba lépett már megint, ugyanis ő 1980-ban hasonlóan villantott szintén Ascotban. Micsoda egybeesés. Itt megnézheted a villantós Dianát, aztán szavazz alább: Katalin vajon gondolt-e erre a párhuzamra, amikor kiválasztotta a divatos, fehér, ellenfényben bizony áttetsző ruhát a nagy eseményre vagy már megint az újságok kombinálják túl?

Dianát majmolta Katalin?

  • 185
    Persze, mindig azt csinálja.
  • 1013
    Dehogyis, ez teljes őrület!
  • 174
    Most pont nem, de egyébként általában Dianát másolja.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta