OFFLINE

Kinek áll jobban a virágmintás estélyi?

2017. június 19., hétfő 18:07

Felkapott volt a romantikus motívum az idei Glamour Women Of The Year-díjátadón. Mutatjuk, kikre szavazhattok!

Nemcsak a megfizethető márkák, de a nagy divatházak is megszórták a piacot virágmintás ruhákkal, aminek köszönhetően a vörös szőnyeges eseményeken sem kell nagyítóval keresni az efféle romantikus darabokat. A Londonban tartott nemzetközi Glamour Women Of The Year-díjátadón is nagyot ment a motívum, ilyen dizájner göncben indult el otthonról többek között Nicole Kidman, Billie Piper és Lily James is.

Tehát nemcsak a mellvillantós-mellkidobós Dior estélyik uralják a puccos gálákat, hanem a tavaszi-nyári szezonba abszolút beillő virágos csodák is. Kattints a galériára és nézd meg, hogy milyen formában van divatban az örökzöld minta, majd szavazd meg, hogy kinek álltak jobban a virágok a Berkeley Square Gardensben!

Kinek áll jobban a virágmintás ruha?

 • 247
  Nicole Kidman
 • 109
  Holly Willoughby
 • 31
  Mollie King
 • 30
  Lily James
 • 16
  Lisa Snowden
 • 15
  Alesha Dixon
 • 26
  Billie Piper

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta