OFFLINE

Katalin hercegné szerint is menő a rózsaszín

2017. június 19., hétfő 16:21

A nagy hagyományokkal rendelkező Trooping the Colour ceremónián jelent meg a romantikus Alexander McQueen ruhában.

A hétvégén tartották a 91 éves II.Erzsébet királynő hivatalos születésnapját, a Trooping the Colour ceremóniát Londonban. Emlékeztek, ez az a rendezvény, ahova a királynő tavaly zöld kosztümben érkezett, amivel sikerült felkavarnia a nyári állóvizet az interneten.

Az eseménynek nagy hagyománya van, 1748 óta tartják és nemcsak a mindenkori uralkodó születésnapját ülik meg, de a hadsereg alakulatainak is ilyenkor mutatják be a csapatzászlókat. Ez számokban nagyjából úgy néz ki, hogy 1100 katona vonul fel a St.James's Park melletti Királyi Lovas Testőrség laktanyájának udvarán, ahol 400 katonazenész játszik egyszerre, a parádé alatt pedig nagyjából 113 parancsszó hangzik el.

A királyi családban nemcsak a királynő szereti a harsány színeket, de a cambridge-i hercegné is, aki egy hosszú ujjú, rózsaszín Alexander McQueen ruhát és hozzá illő Jane Taylor kalapot választott az alkalomra. Meg is lepődtünk volna, ha nem az udvar kedvenc házitervezőjénél, Sarah Burtonnél (a Mcqueen dizájnere) keresett volna ruhát az alkalomra.

Egy ilyen feltűnő fejfedőért egyébként átlagosan 797 fontot, körülbelül 279 ezer forintot kérnek a kalaposnál. De persze nem maradhatott el a védőpajzsként bevetett borítéktáska sem – írja a Vogue.com a két gyerekes hercegnéről, aki nem veti meg a megfizethető márkák kollekcióit sem. Bár tavaly simán elszórt 64 milliót ruhára.

Nektek hogy tetszik a szezon egyik trendszínének kikiáltott rózsaszín a hercegnén? Szavazzatok!

Szerintem...

 • 614
  Jól áll neki ez a szín, többet kellene hordania
 • 110
  Maradjon inkább a krém színeknél
 • 43
  A mintás ruhák jobban állnak rajta
 • 482
  Jófej, hogy összeöltözött Charlotte hercegnővel
 • 97
  Kit érdekel

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta