OFFLINE

Katalin hercegné ezúttal a Superga eladásait duplázta meg

2017. június 10., szombat 15:40

A hercegné máskor is viselt már Zara vagy Topshop ruhákat, most pedig újra bankot robbantott, ezúttal a Superga eladásait segítve meg.

Annak ellenére, hogy Dolce és Alexander McQueen ruhákban is feltűnik időnként, a hercegné nem röstell olcsóbb darabokat magára ölteni, ha úgy hozza a sors vagy a fű alatti, olcsóbb márkákkal való megállapodások. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a hercegné-mániában szenvedő rajongók most is lecsaptak a Katalin lábán feltűnt, egyébként teljesen jellegtelen Superga dorkókra. A Daily Mail azt is kiderítette, mikor bukkantak fel először Katalin lábán a fehér tornacipők. 

Uncsi

2016 októberében kapott rá a hercegné a fehér Superga sneakerekre, és azóta szemlátomást elválaszthatatlan pár lettek, ő és a fehér cipellők. Persze a 17.000 forintot kóstáló lábbelik jobban is fogynak azóta, a Superga szóvivőjének elmondása szerint egészen konkrétan megduplázódtak a fazon eladásai. Vajon hány párral rendelkezik Katalin? A királyi család vásárlási szokásait elnézve valószínűleg nem elégedett meg 1-2 párral. Azért többet is ki lehetne hozni a dologból, egy kevésbé filantróp hercegnének biztosan eszébe jutna, hogy eljátszadozzon egy kicsit a rajongókkal. Vajon, ha tininindzsás, világító, kerekekkel felszerelt cipőkben gurulna ki Katalin, azt is elkapkodnák az emberek? Igazán példát vehetne Kanyeról, ő legalább érdekesebb márkákat választ. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta