OFFLINE

Íme, az idei CFDA-díjátadó legszebb ruhái!

2017. június 7., szerda 07:41

Farmerlázban ég a celebvilág, de tartja magát a rózsaszín és a virágminta is. Mutatjuk, miben ünnepeltek a sztárok!

A Met-gálát és a Cannes-i Filmfesztivált követően rendezték meg a divatvilág Oscarjának is nevezett CFDA-díjátadót (Council of Fashion Designers of America – Amerikai Divattervezők Tanácsa) a New York-i Hammerstein Ballroomban. Talán emlékeztek, tavaly ezen a rendezvényen választották Beyoncét az év divatikonjának, Marc Jacobsot pedig az év nőiruha-tervezőjének.

A nagy vörös szőnyeges vonulásokhoz hasonlóan itt is jól tette, aki kiöltözött, de a felhozatalt elnézve azért eggyel kötetlenebb volt a dress code a megszokottnál. Nicole Kidman természetesen ezúttal is kitett magáért, de kirittyentette magát többek között Brooke Shields és Hailey Baldwin is, sőt a Coachnak és Adam Selmannak köszönhetőn volt, aki farmerben és kockás ruhában pózolt a rendezvényen. A galériára kattintva megnézhetitek a legmenőbb luxusruhákat, alább pedig megtaláljátok a díjazottakat!

Íme a 2017-es év díjazottjai

Divatikon: Franca Sozzani (a Vogue Italia nemrég elhunyt főszerkesztője)

Az év nőiruha-tervezője: Raf Simons (Calvin Klein)

Az év férfiruha-tervezője: Raf Simons (Calvin Klein)

Az év kiegészítő-tervezője: Stuart Vevers (Coach)

Az év feltörekvő tehetsége (Swarovski-díj): Laura Kim és Fernando Garcia Monse

Geoffrey Beene Életműdíj: Rick Owens

Az Alapító Díja Eleanor Lambert Tiszteletére: Pat McGrath

Nemzetközi díj: Demna Gvasalia (Balenciaga, Vetements)

Az igazgatóság különdíja: Cecile Richards, Gloria Steinem és Janelle Monae

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta