OFFLINE

Újra menő a Baywatch féle piros fürdőruha

2017. június 6., kedd 18:20

A fast-fashion márkáknak köszönhetően te is öltözhetsz vízimentőnek a nyáron. Mutatjuk a felhozatalt!

Már a tavalyi fürdőruha trendek között is felbukkant a Baywatch stílusú egyrészes, ami az idei strandszezonban menő csak igazán. A hullám leginkább annak tudható be, hogy idén nyáron mutatják be a mozikban a 90-es évek egyik legnézettebb sorozatának egész estét változatát Seth Gordon rendezésében. Biztos emlékeztek, ez volt az a sorozat, amiben tökéletes külsejű vízimentők futkároztak félmeztelenül kalifornia partjain.

A brit Glamour szerint nem lesz nehéz dolgunk, ha Pamela Andersonként szeretnénk feszíteni a nyáron, mivel nemcsak a luxusmárkák, de az alsó és közép árkategóriás brandek is berendelték a piros egyrészest a szezonban. A Calvin Klein például 80 fontot, kb. 28.400 forintot kér egy cipzáras darabért, a Zarában 6995 forintot, a Topshopban 11 ezer forintot, a Mangóban 9995 forintot kérnek a Baywatch fürdőruháért. A megfizethető piros fürdőruhákat lecsekkolhatjátok a galériában, ide kattintva pedig megnézhetitek a szezon másik nagy slágerét, a testszínű bikinit!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta