OFFLINE

Nézd meg a világ 15 legszürreálisabban szép helyét!

2017. június 4., vasárnap 12:29

A világ tele van érdekes helyekkel, de vannak olyan látványosságok, melyek a szokásosnál jobban magukkal ragadják a fotósokat. Azért nem utazókat írtam, mert sok szép és szürreális hely egyáltalán nem barátságos, nem sarkallja azonnal pakolásra az embert, az ott készült képeket mégis nagyon jó nézegetni. A Sciencealert.com nyomán most mutatunk 15 lélegzetelállítóan valószerűtlen tájat!

A galériában elképesztő helyszíneket láthatsz, hihetetlen, hogy tényleg léteznek! Persze a legtöbb képre nyilván rásegített a fotós némi – néha inkább több, mint kevesebb – utómunkával, de a fotók szépek lettek, azt meg kell hagyni. 

Hallottál már a Danakil-mélyföldről, a Nátron-tóról vagy a pokol kapujáról? Vagy a sokkal vidámabban hangzó Antilop-kanyonról? Nézegess festői rizsföldeket, áramvonalas sziklákat, fortyogó lávát, sós tavakat, azaz csaodaszép és szürreális tájakat a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta