OFFLINE

14 milliós Dolce & Gabbana kabátot villantott Melania Trump

2017. május 29., hétfő 13:44

A first lady egy félmilliós táskát is hozzácsapott a szetthez. Menőnek vagy cikinek találjátok az effajta pénzszórást?

Donald és Melania Trump éppen az első nemzetközi turnéjukon vannak a januári hivatalba lépés óta. A kezdeti aggodalmak ellenére úgy tűnik, hogy a first ladynek nem okoz akkora gondot az öltözködés, még ha ruhája nem is mindig passzol a kongresszushoz.

Melania Trump a múlt hónapban a kínai elnöki párt fogadta egy 1,5 milliós ruhában, bár aprópénz ez ahhoz képest, amit cataniai ruhatárára szánt. Nagy port kavart ugyanis a napokban az a 3D-s selyemvirágokkal díszített Dolce & Gabbana kabát, amiben a Chierici palotába érkezett meg Trumpné, aki nem sokkalt 51.500 dollárt, körülbelül 14 millió forintot kiadni a luxusdarabért, amihez egy hozzáillő 1630 dolláros, kb.448 ezer forintos kistáskát is hozzácsapott a biztonság kedvéért.

Trumpné nagy rajongója a szicíliai tervezőpárosnak, még a Szilveszter estét is Dolce & Gabbanában töltötte. A first lady költséges hobbiját azonban nem mindenki nézi jó szemmel, a közösségi oldalakon többen is felháborodtak a túlárazott kabáton, sőt voltak, akik bicskanyitógatónak találták, hogy míg az elnök éppen egy új egészségügyi reformmal kívánja több millió ember biztosítását veszélybe sodorni, addig a first lady ilyen felesleges holmikra szórja a pénzt – írja a Washintonpost.com.

Persze nem a modellből lett asszony az első, akit megszólnak divatrajongása miatt, 2009-ben Michelle Obamát is támadták, mikor egy 540 dolláros, kb.148 ezer forintos Lanvin cipőben jelent meg egy washingtoni élelmiszer bankban. Melania Trump turnéruháiról nemsokára többet is olvashattok, de addig a menő vagy a ciki gomb megnyomásával megszavazhatjátok, hogy mit gondoltok a kabátról!

Ne maradj le semmiről!

702 szavazat 752 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta