OFFLINE

Menő vagy ciki: játszóruha pénzügyi tanácsadóknak

2017. május 21., vasárnap 13:13 |

Ha olyan ruhát szeretnél hordani, amiben nehézkes vécére menni, eljött a te napod!

Elegáns hancúrozó?

Rugdalózóba általában csecsemőket szokás tenni, de léteznek olyan embertársaink, akik szemlátomást szívesen látnák, ha a 2 évesnél idősebb korosztály is zacskókba csomagolná magát. A rettenetes RompHim névre hallgató kreáció Kickstarter oldala már az idegesítő betűtípus választással kiverheti a biztosítékot, de a szerelés leírása is tartogat meglepetéseket. 

Megtakarítottál, most rugdalózz!

A „divatszakmát forradalmasító” két úriember egy üzleti iskolán találkozott, és úgy döntöttek a múltszázadi Amerika porszívóügynökeinek közeli rokonát, az ún. pénzügyi tanácsadót veszik célba az ötletükkel. Legalábbis ezt látszik alátámasztani, hogy a lazacszínű, chino-jellegű rövidnadrágokat vették alapul, amikor forradalmasításba fogtak. A rózsaszínes árnyalat mellett piramisjátékkékben, és egy vadabb, festékfoltos színösszeállításban kapható hancúrozó máris bőven túlteljesítette az eredetileg 10 ezer dollárban (~2.700.000 Ft) meghatározott célt. Kérdés, milyen szándékok vezetik az adakozókat, lehet, hogy csak azt akarják elérni, hogy minél tovább sütkérezhessünk a hülye ötletek non plus ultrájaként is felfogható kezdeményezés reflektorfényében partra vetett lazacként, fulladozva ugrándozó urak várható médiaszerepléseinek szívet melengető fényében. De persze az is lehetséges, hogy ez egy brilliáns szatíra, a készítők célja pedig a porszívóügynök-divattal való végleges leszámolás. Ennek fényében már bonyolultabb kérdésnek tűnik: szerintetek menő vagy ciki a befutottak rugdalózója?

125 szavazat 80 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta