OFFLINE

Menő vagy ciki: játszóruha pénzügyi tanácsadóknak

2017. május 21., vasárnap 13:13 |

Ha olyan ruhát szeretnél hordani, amiben nehézkes vécére menni, eljött a te napod!

Elegáns hancúrozó?

Rugdalózóba általában csecsemőket szokás tenni, de léteznek olyan embertársaink, akik szemlátomást szívesen látnák, ha a 2 évesnél idősebb korosztály is zacskókba csomagolná magát. A rettenetes RompHim névre hallgató kreáció Kickstarter oldala már az idegesítő betűtípus választással kiverheti a biztosítékot, de a szerelés leírása is tartogat meglepetéseket. 

Megtakarítottál, most rugdalózz!

A „divatszakmát forradalmasító” két úriember egy üzleti iskolán találkozott, és úgy döntöttek a múltszázadi Amerika porszívóügynökeinek közeli rokonát, az ún. pénzügyi tanácsadót veszik célba az ötletükkel. Legalábbis ezt látszik alátámasztani, hogy a lazacszínű, chino-jellegű rövidnadrágokat vették alapul, amikor forradalmasításba fogtak. A rózsaszínes árnyalat mellett piramisjátékkékben, és egy vadabb, festékfoltos színösszeállításban kapható hancúrozó máris bőven túlteljesítette az eredetileg 10 ezer dollárban (~2.700.000 Ft) meghatározott célt. Kérdés, milyen szándékok vezetik az adakozókat, lehet, hogy csak azt akarják elérni, hogy minél tovább sütkérezhessünk a hülye ötletek non plus ultrájaként is felfogható kezdeményezés reflektorfényében partra vetett lazacként, fulladozva ugrándozó urak várható médiaszerepléseinek szívet melengető fényében. De persze az is lehetséges, hogy ez egy brilliáns szatíra, a készítők célja pedig a porszívóügynök-divattal való végleges leszámolás. Ennek fényében már bonyolultabb kérdésnek tűnik: szerintetek menő vagy ciki a befutottak rugdalózója?

Ne maradj le semmiről!

83 szavazat 48 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta