OFFLINE

Kinek áll jobban a diszkógömb ruha?

2017. május 15., hétfő 20:17

Továbbra is felkapott a csillogás a vörös szőnyeges eseményeken. Ezen a héten ezüstben vonuló színésznőkről szavazhattok!

Legutóbb olyan divatikonnak kikiáltott celebnők összeöltözéseiről dönthettetek, mint Rihanna és Kendall Jenner, ezúttal pedig arra szavazhattok, hogy melyik színésznőnek áll jobban az ezüst ruha a vörös szőnyegen. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen formában van jelen a csillogás a díjátadókon és premiereken, ti pedig szavazzatok a legjobbra!

Ellie Reed vs. Annie Ilonzeh

Az 1988-ban született Reed a Netflixen futó Girlboss című sitcom hollywoodi premierjén jelent meg az ezüst flitteres miniben, míg 33 éves kolleganője, szintén Hollywoodban, a The Birth of Nation bemutatóján viselte a rövidujjú fazont, amit Aidan Mattox tervezett és körülbelül 121 ezer forintot kérnek érte a Saks webáruházában. Szerintetek kinek állt jobban a diszkógömb ruha?

Ellie Reed vs Annie Ilonzeh
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban az ezüst miniruha?

 • 347
  Ellie Reednek
 • 283
  Annie Ilonzeh-nek

Naomi Scott vs. Ruth Wilson

A brit színésznő-énekesnő, Naomi Scott a Power Rangers kaliforniai bemutatóján pózolt a Chanel 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának kombinéruhás luxusdarabjában, ami remekül passzolt a Dean Israelite által rendezett sci-fi extravaganciájához. A 35 éves Ruth Wilson egyel visszafogottabb formában, steppelt blézerrel, fekete csipkefelsővel kombinálta a ruhát az idei Tribeca Filmfesztiválon tartott Chanel Artist Dinneren New Yorkban. Szerintetek melyik angol híresség mutatott jobban Chanelben, szavazzatok a legjobbra!

Naomi Scott vs Ruth Wilson
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a Chanel?

 • 407
  Naomi Scottnak
 • 180
  Ruth Wilsonnak

Erinn Hayes vs. Hayley Orrantia

A 40 éves Hayes a Hogyan legyél latin szerető hollywoodi premierjén pózolt a mélyen dekoltált ezüst-bronz koktélruhában, a Goldberg család című sorozatból ismert Hayley Orrantia pedig a People magazin partiján sütötte el az ujjatlan darabot szinten Hollywoodban. Melyik színésznőn állt jobban az elegáns forma, szavazzatok!

Erinn Hayes vs Hayley Orrantia
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a koktélruha?

 • 390
  Erinn Hayesnek
 • 171
  Hayley Orrantiának

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MTT Bionikus generátor, avagy így működik az elektromos angolna

Az elektromosságot az állatvilág egyes tagjai is előszeretettel használják. De hogyan csinálják? Hogyan működnek a természet áramfejlesztői?

CSAJOK ÉS PASIK A pénzes csávót választotta helyettem

A csajok a legjobb pasikat válogatják ki, a maguk módján. Ehhez néha egyértelmű igényeket fogalmaznak meg magukban, amikről te csak a legvégén értesülsz.

HATÁRÁTKELŐ Anglia a Brexit után már nem ugyanaz

Milyen messzire érdemes még kergetnünk az álmainkat? Most úgy érezzük, csöbörből kerültünk vödörbe. Merre tovább? Kell-e lépni? Irány Kanada? Dilemmák Brexit után.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés