OFFLINE

Kinek áll jobban a diszkógömb ruha?

2017. május 15., hétfő 20:17

Továbbra is felkapott a csillogás a vörös szőnyeges eseményeken. Ezen a héten ezüstben vonuló színésznőkről szavazhattok!

Legutóbb olyan divatikonnak kikiáltott celebnők összeöltözéseiről dönthettetek, mint Rihanna és Kendall Jenner, ezúttal pedig arra szavazhattok, hogy melyik színésznőnek áll jobban az ezüst ruha a vörös szőnyegen. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen formában van jelen a csillogás a díjátadókon és premiereken, ti pedig szavazzatok a legjobbra!

Ellie Reed vs. Annie Ilonzeh

Az 1988-ban született Reed a Netflixen futó Girlboss című sitcom hollywoodi premierjén jelent meg az ezüst flitteres miniben, míg 33 éves kolleganője, szintén Hollywoodban, a The Birth of Nation bemutatóján viselte a rövidujjú fazont, amit Aidan Mattox tervezett és körülbelül 121 ezer forintot kérnek érte a Saks webáruházában. Szerintetek kinek állt jobban a diszkógömb ruha?

Ellie Reed vs Annie Ilonzeh
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban az ezüst miniruha?

 • 349
  Ellie Reednek
 • 284
  Annie Ilonzeh-nek

Naomi Scott vs. Ruth Wilson

A brit színésznő-énekesnő, Naomi Scott a Power Rangers kaliforniai bemutatóján pózolt a Chanel 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának kombinéruhás luxusdarabjában, ami remekül passzolt a Dean Israelite által rendezett sci-fi extravaganciájához. A 35 éves Ruth Wilson egyel visszafogottabb formában, steppelt blézerrel, fekete csipkefelsővel kombinálta a ruhát az idei Tribeca Filmfesztiválon tartott Chanel Artist Dinneren New Yorkban. Szerintetek melyik angol híresség mutatott jobban Chanelben, szavazzatok a legjobbra!

Naomi Scott vs Ruth Wilson
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a Chanel?

 • 409
  Naomi Scottnak
 • 182
  Ruth Wilsonnak

Erinn Hayes vs. Hayley Orrantia

A 40 éves Hayes a Hogyan legyél latin szerető hollywoodi premierjén pózolt a mélyen dekoltált ezüst-bronz koktélruhában, a Goldberg család című sorozatból ismert Hayley Orrantia pedig a People magazin partiján sütötte el az ujjatlan darabot szinten Hollywoodban. Melyik színésznőn állt jobban az elegáns forma, szavazzatok!

Erinn Hayes vs Hayley Orrantia
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a koktélruha?

 • 393
  Erinn Hayesnek
 • 171
  Hayley Orrantiának

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta