Kirúgták stylistjukat a Kardashian-Jenner lányok

A fél világ oldalát furdalja, hogy miért lett hirtelen vége a 10 éves kapcsolatnak.

Most, hogy lassan már mindenki megtanulta Monica Rose nevét, a Kardashian-Jenner lányok már rá is untak stylistra, aki közel tív évig dolgozott velük és volt hatással öltözködésükre. A hírben semmi meglepő nem lenne, de a Vogue-tól kezdve a Business Insideren át a PageSix-ig mindenki felkapta és azt találgatja, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy a celebnők és a szuperstylist útjai hirtelen ilyen “rejtélyes körülmények között” elváltak.

Date night * #hmconsciousexclusive dinner #Aboutlastnight

Una publicación compartida de M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) el

A váratlan szakítással egy korszak zárult le a valóságshowhősnők életében, mi pedig izgulhatunk, hogy az öltöztetőnő-váltás milyen hatással lesz a Kardashian-Jenner lányok ruhatárára és ezzel együtt a fél világéra. Monica Rosenak olyan emlékezetes szetteket köszönhetünk, mint Kendall Jenner póló felett viselt kombinéi, Khloe Kardashian testhez simuló ruhái, vagy Kylie Jenner megdöbbentően feszes vagy átlátszó kezeslábasai.

Step up in this bitch like....*Birthday girl @kyliejenner ** #STYLEDbyMonicaRose #KylieJenner

Una publicación compartida de M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) el

A sztárok öltöztetőnőjét utoljára Khloe Kardashian tette parkolópályára, de az elmúlt hónapokban Kylie Jenner a stylist egykori asszisztensére, Jill Jacobsra, Kourtney Kardashian Dani Michellre, míg Kendall Jenner Beyoncé öltöztetőjére, Marni Senofontéra cserélte le Monica Rose-t, aki számos ikonikus megjelenést ötlött ki a divatmániás famíliának.

@kendalljenner * #STYLEDbyMonicaRose #KewlKenny #KendallJenner

Una publicación compartida de M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) el

Bár a Kardashian-Jenner klán és a kebelbarátnő Gigi Hadid már a közösségi oldalakon sem követi a stylistot, azért nincs miért aggódni, mivel úgy tűnik, hogy Chrissy Teigen, Chanel Iman, Cara Delevingne és Kaia Gerber még mindig igényt tart Monica Rose tanácsaira. Ti mit gondoltok, hogyan fajulhattak el így a dolgok a celebnők és a stylist között? Szavazzatok!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek