Hipszter és tonikos kávé az első Budapest Coffee Fesztiválon

A hétvégi rendezvényen megtudtuk, hogy menő a csepegtetés és a préselés. Mutatjuk, még mit láttunk!

Az ember csak kapkodja a fejét, hogy milyen látványos változások mentek végbe a kávékultúrában az elmúlt években, aminek hatására olyan újdonságok jelentek meg a klasszikus presszó és kotyogós kávé mellett a piacon, mint a tonikos kávé, a kávégyümölcs tea és az organikus bambuszpohár. Illetve már a gasztronómiában is felbukkant a koffein.

A kávéforradalom szerencsésen elérte hazánkat is, ezért a Magyar Speciality Kávé Szövetség (SCA Hungary) a hétvégén megrendezte az első Budapest Coffee Festivalt, ahol két kávékóstolás között szakmai előadásokat és különféle bajnokságokat (barista, filterkávé készítő, kávé kóstoló) is meg lehetett tekinteni. A galériára kattintva megnézhetitek, hogy milyen különlegeségekkel és kávéfőzőkkel találkoztunk az Iparművészeti Múzeumban megrendezett eseményen!

Oszd meg másokkal is!
Mustra