OFFLINE

Hipszter és tonikos kávé az első Budapest Coffee Fesztiválon

2017. május 9., kedd 10:00

A hétvégi rendezvényen megtudtuk, hogy menő a csepegtetés és a préselés. Mutatjuk, még mit láttunk!

Az ember csak kapkodja a fejét, hogy milyen látványos változások mentek végbe a kávékultúrában az elmúlt években, aminek hatására olyan újdonságok jelentek meg a klasszikus presszó és kotyogós kávé mellett a piacon, mint a tonikos kávé, a kávégyümölcs tea és az organikus bambuszpohár. Illetve már a gasztronómiában is felbukkant a koffein.

A kávéforradalom szerencsésen elérte hazánkat is, ezért a Magyar Speciality Kávé Szövetség (SCA Hungary) a hétvégén megrendezte az első Budapest Coffee Festivalt, ahol két kávékóstolás között szakmai előadásokat és különféle bajnokságokat (barista, filterkávé készítő, kávé kóstoló) is meg lehetett tekinteni. A galériára kattintva megnézhetitek, hogy milyen különlegeségekkel és kávéfőzőkkel találkoztunk az Iparművészeti Múzeumban megrendezett eseményen!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta