OFFLINE

Hipszter és tonikos kávé az első Budapest Coffee Fesztiválon

2017. május 9., kedd 10:00

A hétvégi rendezvényen megtudtuk, hogy menő a csepegtetés és a préselés. Mutatjuk, még mit láttunk!

Az ember csak kapkodja a fejét, hogy milyen látványos változások mentek végbe a kávékultúrában az elmúlt években, aminek hatására olyan újdonságok jelentek meg a klasszikus presszó és kotyogós kávé mellett a piacon, mint a tonikos kávé, a kávégyümölcs tea és az organikus bambuszpohár. Illetve már a gasztronómiában is felbukkant a koffein.

A kávéforradalom szerencsésen elérte hazánkat is, ezért a Magyar Speciality Kávé Szövetség (SCA Hungary) a hétvégén megrendezte az első Budapest Coffee Festivalt, ahol két kávékóstolás között szakmai előadásokat és különféle bajnokságokat (barista, filterkávé készítő, kávé kóstoló) is meg lehetett tekinteni. A galériára kattintva megnézhetitek, hogy milyen különlegeségekkel és kávéfőzőkkel találkoztunk az Iparművészeti Múzeumban megrendezett eseményen!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta