Kinek áll jobban: Rihanna vs. Kendall Jenner

Hasonló luxuscipőkért rajong a két celebnő, de vettek már ugyanolyan bundát is. Szavazzatok a legjobbra!

Legutóbb Los Angelesben parádézó hírességekre szavazhattatok, ezen a héten pedig olyan divatikonnak kikiáltott huszonévesek versengenek egymással, mint Rihanna és Kendall Jenner, akiknek a profi öltöztetők ellenére néha sikerül összeöltözniük. A hajtás után mutatjuk, hogy miből vásárolt be a popsztár és a celeblány, ti pedig szavazzatok a legjobbra!

Fűzős szandál

A Pumával kollaboráló énekesnő a május elsején tartott Met-gálára vette fel a Dsquared2 combtőig felfűzhető szandálját, ami egyébként nem mutatott rosszul a drámai hatást keltő Comme des Garcons ruhával, bár a bennfentesek azt állítják, hogy elég sok vele a macera és maximum egy kamumosolygós fotó erejéig mutat így a lábon. Persze értjük, a szépségért szenvedni kell. A reality sztárból lett modell már a tavalyi MTV Movie Awardson elsütötte a balesetveszélyesnek tűnő dizájnerszandit, amit egy fekete fűzős ruhával kombinált. Szerinted kinek állt jobban a gladiátor szandál újragondolt változata?

rihanna jenner
Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a fűzős szandál?

Sárga köldökcsizma

Mindkét sztár farmerrel kombinálta a Vetements és Manolo Blahnik közös agyszüleményét. Rihanna arany fukszokkal, napszemüveggel és Fengchen Wang 2017-es tavaszi férfi kollekciójának sárga kabátjával egészítette ki, míg Kendall Jenner egy kalapon kívül nem is vett fel hozzá mást. A tervezők gondoskodtak róla, hogy ne lehessen akárkinek ilyen szatén csizmája és 4590 dollárra, kb.1,3 millió forintra árazták be a celebnőcsalogató lábbelit. Rihannán vagy a félmeztelen Jenneren a menőbb? Szavazzatok!

Kinek áll jobban a túlárazott csizma?

SzÍvecske bunda

A két sztárnak nem csak a cipők terén egyezik az ízlése, de a luxusbundákban is egyetértenek. A Saint Laurent 80-as éveket idéző, szív formájú kabátjáért legalábbis mindketten kicsengették a 15.500 dollárt, nagyjából 4,4 millió forintot. A hatásvadász piros bunda hamar bejárta az internetet a tavalyi divathéten, ezért nem volt nehéz olyat találni az Instagramon, aki házilag gyártotta le a méregdrága kabátot.

Rihanna farmersorrtal, arany órával, fűzős szandállal és baseball sapkával viselte a látványos darabot New Yorkban.

Az Asap Rockyval flörtölő modell Rihannához hasonlóan farmerrel vette fel a francia divatház 2016-os kollekciójának egyik legerősebb darabját, amit szupertrendi aranykeretes szemüveggel és fehér tornacipővel kombinált. Jól nézd meg a két hírességet és szavazd meg, kinek állt jobban a bunda!

Safe to say this jacket is having a moment ** #SaintLaurent#fashion#heart#heartjacket#furjacket#kardashians#kendalljenner#model#runway#style#ootd#love

Una publicación compartida de Mega BABE Moodboard * (@megababeboard) el

Kinek áll jobban a szivecske bunda?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek