OFFLINE

Így néz ki egy 457 milliós menyasszonyi ruha

2017. május 7., vasárnap 10:51

A kristályokkal díszített luxusruhát a Reem Acra dobta össze a Tiffany ékszerészeivel karöltve.

A 2018-as tavaszi-nyári menyasszonyi ruhákat felvonultató divathéten mutatta be új kollekcióját a Reem Acra a New York-i Tiffany & Co.-ban, amivel sikerült elérnie, hogy mindenki a gyémántokkal borított ruhakölteményekről beszéljen a szakmában. A Vogue információi szerint a ruhákat az ikonikus ékszerész öröksége ihlette, így ennek megfelelően csillogtak-villogtak a különféle drágakövekkel, vintage hatású ékszerekkel és övekkel feldobott luxuscsodák, amik jövőre nemcsak fehér, de fekete, morganit illetve, kunzit kő árnyalatban is divatban lesznek.

 A divatház a romantikus árnyalatokkal és övekkel egyébként igazodott az év elején bemutatott haute couture kollekciók menyasszonyi ruha vonalához és egyértelművé tette, hogy az öv lesz az esküvői szezon nagy slágere.

A libanoni-amerikai márka finálés ruhájával azonban egy új szintre emelte a menyasszonyi ruha készítést. A Disney hercegnős váll nélküli, fehér szaténcsodán ugyanis 2800 órán át dolgoztak a szalonban, ahol 5500 csillogó Swarovski kristályt applikáltak a ruhára. A romantikus darabon látható gyémánttal és drágakövekkel kirakott szitakötők és pillangók a menyasszony által viselt csepp fülbevalóval együtt megvásárolhatóak a Tiffany & Co. üzleteiben, az esküvői ruha azonban csak a legkiváltságosabbaknak lesz elérhető, mivel 1,6 millió dollárt, nagyjából 457 millió forintot kérnek érte a luxusmárkánál. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy milyen puccos ékszerekben és ruhacsodákban mondják ki a boldogító igent a gazdagok a jövőben!

Nem túlzás ez egy kicsit?

 • 65
  Hatásvadász húzás volt a márkától
 • 62
  Egy-két celebnő biztos berendeli valamelyik díjátadóra
 • 95
  Miért ne csinálhatnának ilyet, ha megtehetik
 • 59
  Másra is költhették volna ezt a pénzt
 • 39
  Lényeg, hogy menő lesz a pillangós és szitakötős kitűző

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta