Így néz ki egy 457 milliós menyasszonyi ruha

A kristályokkal díszített luxusruhát a Reem Acra dobta össze a Tiffany ékszerészeivel karöltve.

A 2018-as tavaszi-nyári menyasszonyi ruhákat felvonultató divathéten mutatta be új kollekcióját a Reem Acra a New York-i Tiffany & Co.-ban, amivel sikerült elérnie, hogy mindenki a gyémántokkal borított ruhakölteményekről beszéljen a szakmában. A Vogue információi szerint a ruhákat az ikonikus ékszerész öröksége ihlette, így ennek megfelelően csillogtak-villogtak a különféle drágakövekkel, vintage hatású ékszerekkel és övekkel feldobott luxuscsodák, amik jövőre nemcsak fehér, de fekete, morganit illetve, kunzit kő árnyalatban is divatban lesznek.

 A divatház a romantikus árnyalatokkal és övekkel egyébként igazodott az év elején bemutatott haute couture kollekciók menyasszonyi ruha vonalához és egyértelművé tette, hogy az öv lesz az esküvői szezon nagy slágere.

A libanoni-amerikai márka finálés ruhájával azonban egy új szintre emelte a menyasszonyi ruha készítést. A Disney hercegnős váll nélküli, fehér szaténcsodán ugyanis 2800 órán át dolgoztak a szalonban, ahol 5500 csillogó Swarovski kristályt applikáltak a ruhára. A romantikus darabon látható gyémánttal és drágakövekkel kirakott szitakötők és pillangók a menyasszony által viselt csepp fülbevalóval együtt megvásárolhatóak a Tiffany & Co. üzleteiben, az esküvői ruha azonban csak a legkiváltságosabbaknak lesz elérhető, mivel 1,6 millió dollárt, nagyjából 457 millió forintot kérnek érte a luxusmárkánál. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy milyen puccos ékszerekben és ruhacsodákban mondják ki a boldogító igent a gazdagok a jövőben!

Nem túlzás ez egy kicsit?

Oszd meg másokkal is!
Mustra