OFFLINE

Stefano Gabbana porrá alázta telt rajongóit

2017. április 28., péntek 08:14

Stefano imádja lehülyézni a követőit, valószínűleg a vékony testalkatúakat istenítő felirat is azért került a cipőjére, hogy egy jó botrány keretein belül gyalázhassa kicsit a népet.

Sefano Gabbana nem tűnik a világ legtürelmesebb emberének, pláne ha valaki kritizálni meri Instagramon. Most egy telefirkált cipő miatt alakult ki vita a Dolce & Gabbana tenyérbemászóbb felével, aki erre rögtön heves idiótázással, és csalódott követői lehülyézésével válaszolt.

A 300.000 jó magyar forintért beszerezhető, összefirkált cipőn a „Vékony vagyok és gyönyörű” felirat is helyet kapott, amit jó páran kirekesztőnek és sértőnek éreztek. A csalódásuknak sokszor kifejezetten visszafogott módon hangot adó kommentelők kaptak aztán hideget-meleget a tervezőtől, aki ehhez hasonló hozzászólásokkal reagált a vádakra: „kedvesem, te szereted koleszterinnel megtölteni magad ??? szerintem valami bajod van”.

Kell is a hype, hisz a cipő bizony nem tűnik egy egyedi darabnak, gyanúsan hasonlít a Vetements és Reebok közös, hasonlóan kidiszített lábbelijéhez.

#VETEMENTSxREEBOK DROPPED @NETAPORTER US WEBSITE @bieberinmycalvin

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Nem ez az első eset mostanában, hogy Stefano botrányba kerül, azért sem rajongtak az emberek amikor Melania Trumpot éltette Instáján. Stefano természetesen akkor is kedvenc, jólbevált kommunikációs formájához nyúlt, és lehülyézett, pokolba küldött pár hozzászólót. Egyébként a cipővel kapcsolatban sem gondolta meg magát, azóta a vékonyakat éltető üzenetet megkérdőjelezni merő cikkekről is posztolt, és igen, megint felhasználta mindkét kedvenc szavát, az idiótát és a hülyét is. Öröm lehet vele szókirakózni! 

"- De hát Stefano, nem vehetsz le betűket a tábláról!

- De én megint az idiótát akarom!"

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta