OFFLINE

Ez a Kardashian-Jenner klán új kedvenc márkája

2017. április 20., csütörtök 13:23

A celebnők egykori sminkese méregdrágán árul fűzős lakkcuccokat és szakadt pulóvereket.

Viszonylag jó esélyekkel indul az a feltörekvő márka, melyet a Kardashian-Jenner lányok és azok holdudvara nyom gőzerővel a közösségi oldalakon. Ez a “megtiszteltetés” érte nemrég az utcai stílusban utazó márkát, az Unravelt is, melynek kollekciója az átlagosnál is jobban beleillik Kardashianék világképébe. A Vetements-Yeezy vonalon mozgó márka ugyanis túlárazott szakadt pólókkal, fűzőkkel, óriási kapucnis pulcsikkal, lakk combcsizmákkal, farmerrel, bomberrel és pufidzsekikkel van jelen a piacon.

A hirtelen jött népszerűség persze nem a véletlen műve, ahogy Kardashianékról sem feltételeznénk, hogy feltörekvő divatházak után kajtatnának, majd felkarolnák azokat. Az egész egy szerencsés véletlen műve, mivel a márka vezérigazgatója az a Joyce Bonelli, aki már évek óta sminkeli a Kardashian-Jenner lányokat a különféle eseményeken. Bár Bonelli ragaszkodik azon állításához, miszerint ennek semmi köze ahhoz, hogy az általa tervezett ruhák bekerültek a világ legbefolyásosabb celebnőinek szekrényébe.

“Joyce viszonylag állandó kapcsolatban van velük (a Kardashian klánnal), de ez nem azt jelenti, hogy mi megpróbálnánk rájuk erőltetni a termékeinket” – cáfolja meg a felröppent pletykát  a márka kreatívigazgatója, Ben Taverniti, aki nem is érti, hogy miért merül fel ez bárkiben is. Bonelli a Fashionista.comnak elmondta, hogy a párizsi divathéten nemcsak Kendall Jenner sminkeseként vett részt, hanem az Unravel miatt a sajtóval és a buyerekkel is kellett tartania a kapcsolatot. Persze az egésznek semmi köze nincs ahhoz, hogy a modell többször is az általa tervezett bőr-farmer hibriddzsekiben parádézott a paparazzik előtt, mivel Bonelli állítása szerint Jenner szó szerint kilopta a látványos dzsekit a szállodai szobájából és azóta sem adta vissza azt, sőt a kollekció többi darabjára is igényt tartott. Hát mi ez, ha nem álomba illő szerencse?

MY KIDS *** KENNY IN OUR UNRAVEL MOTO LEATHER PANTS******

Una publicación compartida de CEO: jOYCEBONELLi COSMÉTIQUES* (@joycebonelli) el

“Nem az a márka vagyunk, aki ingyen cuccokat küldözget hírességeknek” – mondja a több mint 54 ezer Instagram követőt számláló Taverniti, aki miután elvégezte az ESMOD divatiskolát, Jeremy Scottnál dolgozott Párizsban, majd az Egyesült Államokba költözött egy farmercég kedvéért. A dizájner apától származó Tavernitire egyébként nagy hatással voltak Raf Simons, Rick Owens és Helmut Lang késő 90-es évekbeli munkái.

| | " Gigi Hadid Laces Up In The Sexiest Pants Of Paris Fashion Week " | | http://www.vogue.com/article/gigi-hadid-laces-up-pants-trend-celebrity-style |

Una publicación compartida de BEN TAVERNITI* U N R A V E L (@bentaverniti_unravelproject) el

A francia származású Taverniti 2015-ben alapította az Unravelt, az ex-sminkes Bonelli pedig úgy került a képbe, hogy a magán és az üzleti életben is partnere lett a tervezőnek. A nemrég ikrekkel bővült család Los Angelesben tengeti mindennapjait, de a gyártást és a többi munkálatot Milánóba szervezték ki.

“Az első szezon nagyon fontos volt számunkra, mert csak hat kapu nyílt meg előttünk világszerte. Pontosabban a Miamiban található Alchemist, a Los Angeles-i Maxfield és az Elyse Walker és online a londoni Selfridges, az olasz Antonioli és a Montaigne Market” – emlékszik vissza Taverniti a kezdetekre, ami lássuk be, indulhatott volna azért ennél kudarcosabban is. Rövid időn belül hatról százra ugrott meg a befogadó luxusboltok száma, de az áttörő sikert az hozta meg, amikor tavaly szeptemberben bekerültek a Barneys amerikai boltjaiba.

KENNY in UNRELEASED F/W 17 U N R A V E L HYBRID DENIM / BIKER JACKET ***

Una publicación compartida de CEO: jOYCEBONELLi COSMÉTIQUES* (@joycebonelli) el

“Ez nem ready-to-wear, nem is dizájner luxus, de nem is utcai divat. Inkább olyan, mintha ezeknek a kombinációja lenne. Alapvetően egy új stílust teremtettetek. Ezt mondta nekem a divatipar egyik ismert veteránja, ami az egyik legnagyobb bók volt, amit a karrierem során kaptam“ – ismételte meg a kedves szavakat Taverniti. A női- és férfiruhában utazó márkának még nincs webáruháza, de a Farfetch vagy a Forward by Elyse Walker butikokból berendelhetőek a túlárazott játszósruhák, sőt a jövőben várhatón a kis North West és pajtásai sem maradnak majd Unravel cuccok nélkül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta