Rihanna 2,4 milliós Gucci szettben mulatott a Coachellán

A réteges öltözködés lesz a menő a divattervező-popsztár szerint a szezonban.

Ahogy arról már beszámoltunk, a kaliforniai Coachellával kezdetét vette a fesztiválszezon. A rongyrázós rendezvény első hétvégéjén vitathatatlanul Rihanna lopta el a showt a többi híresség orra elől, mivel egy elképesztően drága, 8480 dolláros, körülbelül 2,4 millió forintos összeállításban mulatozott a sivatagban.

" I can't go home yet, cuz enough people ain't seen my outfit "

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

A magát divattervezőnek is tartó popsztár jól láthatóan nem unt rá a csillámos göncökre és egy 3200 dolláros (kb.937 ezer forint) kristályokkal kirakott, átlátszó Gucci felsőt és egy hozzá illő, 3980 dolláros (kb.1,1 millió forintos) Gucci cicanadrágot választott az alkalomra, pont, ahogy a kifutón is láthattuk – írja a People.com a réteges öltözködést népszerűsítő összeállításról.

Ehhez képest már aprópénznek számít a 450 dolláros (kb. 131 ezer forint) Gucci logós, összefirkált atléta, a 850 dolláros (kb.248 ezer forint) farmersort és az 1105 dolláros (kb. 323 ezer forint) kövekkel kirakott napszemüveg, ami mind az Alessando Michele által vezetett divatház 2017-es őszi-téli kollekciójának showján lett bemutatva februárban.

phresh out.

Una publicación compartida de badgalriri (@badgalriri) el

Rihanna még a kifutós maszkot is beszerezte a fesztiválozós couture szereléshez, Insta oldalán pedig azt állította, hogy addig nem megy haza, amíg elegen nem látták a ruháját. Nektek hogy tetszett a túlárazott csillámos búslakodó? Szavazzatok!

Szerintem...

P.S.: Rihanna másik Coachella-összeállítása se volt kutya, fehér combcsizma, furcsa farmerruhával:

when you came dressed to be team turtle at the @kendricklamar show! #Chella17 #had2bethere #*

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg másokkal is!
Mustra