OFFLINE

Megfizethető kollekciót tervezett Victoria Beckham

2017. április 14., péntek 17:09

Bár az elemzők a tervezői kollaborációk végét jósolták 2017-re, azért a Target mégis jó ötletnek tartotta, hogy összedobjon egy több mint 150 darabból álló kollekciót a világ egyik leghíresebb focistafeleségével, Victoria Beckhammel, aki már 2008 óta igazgatja saját néven futó márkáját.

A popsztárból lett brit tervező a Vogue-nak elmondta, hogy egy olyan kollekcióban gondolkodott, amire még évek múlva is emlékeznek majd az emberek, de az is kiderült, hogy hat éves lánya, Harper Beckham is aktívan részt vett a tervezési folyamatban. A megfizethető óriáskollekcióban nemcsak S-es és M-es méretben kapható női ruhák kaptak helyet, mivel a teltebb idomokkal rendelkező vásárlókra és a kislányokra is gondolt Beckhamné a tervezés során. Sőt, a manapság menő kifestőkönyv is helyet kapott a kollekcióban.

Az április 9-én piacra dobott tavaszi-nyári kollekcióra leginkább a 60-as évek stílusvilága a jellemző, de azért a Victoria Beckham védjegyének számító formák és színek (bő pantalló, sárga, fekete és sötétkék) is jelen vannak a kollekcióban, ami tényleg nem lett túlárazva, ezért várhatóan hamar lerabolják majd a Targetet a divatrajongók.

A kifestőkönyvért 6 dollárt, kb.1720 forintot kell majd fizetni, a peplumos miniruhák 35 dollárba, kb.10.046 forintba, az irodista szaténblúz 28 dollárba, kb. 8000 forintba, míg a kislány osztályon 23 dollárba, kb.6595 forintba kerül egy nyuszis pulóver. A hordhatóra sikerült kollekció legdrágább darabja a 70 dolláros, kb.20.089 forintos bomberdzseki. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan öltöztetné fel Victoria Beckham az utca emberét!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta