OFFLINE

Kinek áll jobban a testszín és a burgundi?

2017. április 10., hétfő 07:08

Celebgyerek és modell is rajong a szezon slágerszíneiért. Szavazz a kedvencedre!

Nemcsak a country műfaj nagyjainak rendeztek díjátadót a múlthéten, de lezavarták a 3. Daily Front Row-gálát is Los Angelesben, ahol szerencsénkre több celebnőnek is sikerült összeöltöznie a vörös szőnyegen. Emlékeztek, ez volt az esemény, ahova Kim Kardashian menyasszonyi ruhában érkezett. Nézd meg a hajtás után felsorakozó hírességeket és szavazd meg, hogy melyiküknek áll jobban ugyanaz a ruha!

Kaia Gerber vs. Helen Owen

Bár Cindy Crawford 17 éves lányát, Kaia Gerbert egy kicsit öregítette ez a felsliccelt burgundi ruha, azért nem lehet oka panaszra,mivel őt kiáltották ki az 'Év feltörekvő modelljének'  a rendezvényen. Eggyel mélyebben dekoltált burgundi ruhában érkezett a buliba a több mint egy millió követőt számláló modell, Helen Owen is, aki átlátszó pántos cipővel kombinálta estélyiét. Jól nézd meg a két kaliforniai hírességet és szavazz a legjobbra!

kinek all jobban 0406 01
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a burgundi?

 • 1080
  Kaia Gerbernek
 • 382
  Helen Owennek

Lily Donaldson vs. Sazan Hendrix

Nemcsak a fürdőruhadivatban pörgött fel a nude szín az elmúlt időszakban, hanem a vörös szőnyeges rallikon is, ezért a 30 éves brit modell, Lily Donaldson sem lógott ki a sorból ebben a testszínű miniben és a fölötte viselt kombinéfelső szerű topban. Hasonló árnyalatban gondolkodott a bloggerkedésből élő Sazan Hendrix is, aki egy kövekkel kirakott chocker nyaklánccal dobta fel nude egyrészesét. Szerinted kinek állt jobban a sápasztó szín?

kinek all jobban 0406 02
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a testszín?

 • 512
  Lily Donaldsonnak
 • 776
  Sazan Hendrixnek

Kiersey Clemons vs. Rebecca Romijn

Jópár híresség cserélte kezeslábasra bombabiztos nadrágkosztümjét a közelmúltban, ezért semmi meglepő nincsen abban, hogy a 23 éves floridai színésznő, Kiersey Clemons is ezt fekete-fehér Diane von Furstenberg csipke overált kapta ki a szekrényből a gála estéjén. Fekete-fehér overálban gondolkodott Rebecca Romijn színésznő is, aki Georges Chakra kollekciójából választotta ki az elegáns darabot. Nézd meg a kezeslábasokat és szavazd meg a kedvencedet!

kinek all jobban 0406 03
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a kezeslábas?

 • 294
  Kiersey Clemonson
 • 868
  Rebecca Romijnon

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta