OFFLINE

A seggcsillám az új virágkoszorú

2017. április 9., vasárnap 14:34

Kicsit macerásabb fesztiváltrend, mint a farmersort vagy a kimonó.

A brit The Gypsy Shrine csapatnak köszönhetően új szintet lépett a fesztiváldivat és végre búcsút inthetünk az elcsépelt kimonóknak, hippis koszorúknak és jól láthatóan szakadt farmerre sem lesz nagyon szükség idén nyáron – hívta fel a figyelmet a Huffingtonpost az új dilire, amire remélhetőleg legalább a Balaton Sound VIP szekciója rá fog harapni a szezonban.

Az ötletgazda Mia Kennington egyébként a marokkói Beyond Sahara fesztiválon gondolkodott el azon, hogy mi lenne a hátsójára ragadt homokot csillámmal helyettesítené. A terv úgy tűnik, bevált, mivel idén számos rendezvényen, fesztiválon, pop-up üzletben és társkereső bulin felvonulnak és igény szerint vállalnak arc-és test csillámporozást, valamint hajfonást és csillámozást.

A kreatív márka webáruházából egyébként megfizethető áron, 5 és 8 font, azaz körülbelül 1790 – 2869 forint között lehet berendelni az arcra, hajra, illetve a test különböző pontjaira felvihető csillámporokat. A Gypsy Shrine YouTube oldalán számos inspirációt találni arra, hogy hogyan hozzuk magunkat fesztiválozós hangulatba 2017-ben.

Profi arc-és test festőkkel, illetve fodrászokkal működik együtt az Instabarát márka, akik nagyon ráéreztek az aktuális trendekre, mivel a cipődivatban is a csillámos lesz a divat az év második felében.

*HAPPY FRIDAY!!!!* @leearnar wearing @elsieandfred shorts and @babydolclothing * Our new Glitters COMING SOON!!!!!

Una publicación compartida de THE GYPSY SHRINE (@thegypsyshrine) el

De jó lenne, ha a lángnyelves cuccokat áruló Kylie Jenner is felfújatna magára valami ilyesmit a Coachella fesztiválra!

*SMOKING!!!* Created by our talented @samanthahelenmua on @ginimisselbrook * Wearing @jadeclark.uk swimsuit and our GOLD + RED glitter *

Una publicación compartida de THE GYPSY SHRINE (@thegypsyshrine) el

“Mivel elvileg hajra kifejlesztett termék a csillámpor fikszálására szolgáló zselé vagy lakk, ezért óvatosan használjuk, mert kiütéseket és bőrirritációt is okozhat. Ha bármilyen égő, viszkető mellékhatás jelentkezik, azonnal mossuk le!” – mondja a Cosmopolitan.com által megkérdezett bőrgyógyász, Joshua Zeichner, aki alternatívaként nem vetné el a csillámporral bekevert krémeket és spray-ket sem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta