OFFLINE

Nézd meg a legújabb cipő és táska trendeket!

2017. március 26., vasárnap 13:47

Mindig nagyon izgalmas, hogy milyen kiegészítőkkel kombinálják az aktuális trendeket a tervezők, nem volt ez máshogyan a 2017-es őszi-téli kollekciókat felvonultató divatheteken sem, ahol a tavalyi táska- és cipőfelhozatalhoz képest azért beiktattak egy-két változást a luxusmárkák az év második felére. 

Vérfrissítésen esett át a táskadivat

Míg tavaly inkább az infantilisabb formák voltak felkapottak, addig idén a vintage hatás, az ezüst, a virágminta, az űrkutatás témája, a bordó és padlizsán, valamint a bézs, illetve mustárszínek taroltak a kifutókon. A Gucci szerint marad a hasitasi, a Chanel pedig a hátizsákot tartaná divatban az ősszel. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen táskákat lesz érdemes beszerezni a következő szezonban!

Búcsút inthetünk a combcsizmáknak?

Nemcsak a táska-, de a cipőrajongóknak is kedvez majd az év második fele, mivel a klasszikus körömcipőtől kedzve a vastagtalpú csizmán át a bakancsokig szinte minden menőnek számít idén. És persze a cipőkre is rányomta a bélyegét a 90-es évek hatása a szezonban. A galériára kattintva lecsekkolhatja, hogy mit hozott divatba a Saint Laurent, a Dolce & Gabbana vagy a Miu Miu!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta