OFFLINE

Összesen hatféleképp öltözik Katalin

2017. március 22., szerda 07:23

Kim Kardashian 15 féleképpen öltözik, és így befolyásolja sikerrel az egész világ ízlését, Katalin hercegné meg a Daily Mail stylistjai szerint még ennél is kevesebb, összesen hatféle stílust tudhat magáénak. Katalin a legmenőbb tervezők ruháit hordja, tele a szekrénye Alexander McQueennel és Dolce & Gabbanával, de az olcsóbb fast fashion ruhákat sem veti meg. De hiába a rengeteg szett, úgy tűnik, a hercegné ragaszkodik jól bevált fazonokhoz és nem rohan a trendek után. Például esélyes, hogy nem fogunk rajta fodrokat látni még egy ideig, hanem inkább marad a jól bevált kabátruháknál. Végignéztük mi is, miket viselt az elmúlt egy évben, és  ugyanarra jutottunk, mint a Daily Mail.

1. Öves kabátok, kabátruhák

A hercegné legfontosabb ruhadarabja mindenképp a kabát: melegebb időben térdig érő egyberuhát visel, októbertől áprilisig meg térdig érő, gyakran övvel összefogott kabátot. Az öv egyébként is nagyon fontos a hercegné ruhatárában, egyszerűen ragaszkodik hozzá! A kabát általában egyszínű, de nem fekete és szinte mindig ismert divatház terméke. Szóval menő kabátjai vannak Katalinnak, de sose tudjuk meg, vajon mit vesz fel alájuk...

2. Testszínű körömcipő

Már ismertsége legelején testszínű körömcipőben láthattuk a hercegnét, azóta is nagy klasszikus ruhatárában a nude magassarkú. Az L.K. Bennett márka kis túlzással neki köszönheti sikerét, mi meg azt, hogy évek óta tele vannak a boltok krémszínű magassarkúkkal. Ha mégsem a szokásos nude magassarkút viseli a hercegné, a fazon általában akkor is ugyanaz, a szín pedig visszafogott fekete vagy a ruhához illő élénk árnyalat.

3. Doboztáska

A legtöbbször van Katalin kezében egy kistáska, amiben zsebkendőn kívül más tuti nem fér el, de legalább van mibe kapaszkodni Katalinnak. Tényleg nem találtunk olyan képet az elmúlt évből, ahol mondjuk válltáskát viselne a hercegné, doboztáskák viszont megbújnak majd' az összes szettben.

4. Csipkeruha

Ha estélyre vagy lóversenyre hivatalos, szívesen visel csipkét a hercegné: ez új szokás nála, talán azért, mert idősödik és bizonyos mintákat már inkább nem vállal be. Akárhogy is, jól állnak neki a csipkés ruhák, és a tüllel és gyöngyökkel hímzett estélyik is.

5. Praktikus hosszúságú ruhák

Nehéz úgy divatosnak lenni, hogy közben a királyi dress code-ot is tartani kell, de Katalinnak még ez is sikerül. Ruhái nyakrésze mindig csinos, nem túl mély, a szoknya általában térdnél van elvágva, se nem túl rövid, se nem túl hosszú. Hogy sose legyen túl öregasszonyos az összhatás, Katalin előszeretettel hord színes vagy mintás ruhákat.

6.Virágos kalapkák

Katalin kalapjainak egyszer már külön cikket is szenteltünk, úgyhogy nem nagyon kell bemutatni őket: a kétgyermekes hercegné ritkán hagyja el a palotát kalapok vagy apróbb fejdíszek nélkül és igencsak gyakori vendég az olyan legendás kalapszalonokban, mint a Jane Corbett, a Gina Foster, a Philip Treacy, a John Boyd, a Rachel Trevor-Morgan, vagy a Whiteley. Az illusztris gyűjteményből alig párat mutatunk meg a galériában:

+1 Kosztüm

A Daily mail erről nem ír, pedig elég hangsúlyos trend Katalin gardróbjában: ha nem kabát vagy nem egyberuha van a hercegnén, akkor szinte biztos, hogy egy kétrészes kosztüm lesz a befutó. Mindig ugyanolyan színű a blézer és a szoknya, általában derékban itt is kap egy övet az összeállítás és sokszor kellemesen meleg, vastag anyagból készül a kosztüm. Nézze meg a galériában, hogyan koppinthatná le a hercegné mindig elegáns stílusát!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta