OFFLINE

A gyöngyfülbevaló Katalin hercegné kedvence

2017. március 18., szombat 15:29

Továbbra is a gyöngyfülbevaló Katalin hercegné egyik kedvenc kiegészítője, olyannyira, hogy 2012 óta szinte az összes fontos eseményen, legyen az kerti parti, puccos fogadás, jótékonysági- vagy sportrendezvény, illetve keresztelő, ezt a kiegészítőt találta a legmegfelelőbbnek dizájnerruháihoz. A rajongás persze érthető, mivel a tisztaság és ártatlanság jelképének tartott gyöngy nagy rajongója volt Diana hercegnő, de II. Erzsébet is gyakran nyúl a visszafogott klasszikushoz.

“Jónéhány királynő személyes kedvence a gyöngyékszer, ami miatt Katalin is hajlik rá, hogy ezt viselje. Diana is nagy rajongója volt a gyöngynek, ezért sok olyan fotó készült róla, amikor ezt viselte a hivatalos útjain” – mondja a Thefinejewellerycompany.com ékszerszakértője, Rebecca Share, aki szerint az időtlen gyöngyfülbevaló minden korosztály számára kiváló alternatíva. Share arra is kitért, hogy a gyöngy amiatt is remek választás, mert a feltűzött és a kiengedett frizurához is passzol, ráadásul a kétgyermekes hercegné gyakran visel krémszínű ruhát és ebben az esetben a gyöngy még jobban kiemeli a bőre tónusát. De a gyöngy nagy előnye, hogy szinte minden árnyalathoz passzol, függetlenül attól, hogy az semleges vagy harsány.

A Sparkling Jewellery alapítója és vezetője, Sappho Brammar szerint csak még tökéletesebb képet fest a királyi család hölgy tagjairól, hogy egy olyan ékszer a kedvencük, ami a tisztaság és az ártatlanság szinonimája is egyben. Katalin hercegnéről is mindenki tudja, hogy milyen elegáns, de a csepp formájú gyöngyfülbevalóval finoman ráerősít erre.

A gyöngyfülbevaló ráadásul nem is olyan elérhetetlenül drága, mint azt gondolnánk. A Heavenly Necklaces például egy 58 fontos (kb.20.669 forint) 'Pearl and Diamond' néven futó fülbevalót küldött Middletonnak 2012-ben, amit azóta már számos eseményen viselt. A márka munkatársa, Belinda Scott azt állítja, hogy amióta az internetnek köszönhetően a világ rájött, hogy egy 58 fontos fülbevalóról van szó, azóta hetente adnak el belőle annyit, amennyit korábban egy év alatt szoktak. Scott a Daily Mailnek azzal is eldicsekedett, hogy Zsófia wessexi grófnőt nemcsak az ügyfelének, de barátjának is mondhatja, ezért számos alkalommal viselte már az ékszereiket az utazásai során.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta