OFFLINE

Testszínű fürdőruhában strandolunk idén

2017. március 3., péntek 20:21 |

A Polyvore jelentése szerint a tavaly divatba hozott “meztelen” cipő és ruha trend 2017-ben beszivárgott a fürdőruhapiacra is, aminek köszönhetően az olyan látogatott webbutikok is tele vannak testszínű fürdőruhákkal, mint a Nordstrom, a Bloomingdales és az Asos.

A több millió felhasználót számláló oldal, ami tud egys-mást az emberek keresési szokásairól, azt állítja, hogy 145 százalékkal nőtt meg az igény a bőrszínű fürdőruhákra, tehát valóban érdemes lehet befektetni egy ilyen bikinibe a szezonban.

Valószínűleg nem okoznak meglepetést azok a celebek sem, akiknek a trendet köszönhetjük, mivel mint annyi mindent, ezt is a Kardshian-Jenner-West klán hozta divatba. Utóbbi a tavalyi divat héten szinte csak ilyen tónusú ruhákat mutatott be, míg Kim Kardashianról és Kylie Jennerről le sem lehetett vakarni a nude színű ruhákat az elmúlt pár szezonban. Ennek tudatában pedig nem csodáljuk, hogy a fél világ rákapott az őrületre.

KIM IN MEXICO (2) #kimkardashian #kiminbikini #mexico #kiminmexico #nudebikini

Una publicación compartida de KARDASHIAN & JENNER STYLE (@kardashian_jenner_outfits) el

A legtöbb márka kollekciójában megtalálhatjuk a bőrárnyalatunkhoz legjobban illő bikinit, legyen az ázsiai, afro-amerikai vagy éppen kreol bőrszín. Bár a hazai boltok a H&M kivételével még nem pakolták ki a fürdőruha kollekcióikat, várhatóan a Mango és a Zara sem hagyja majd ki a pucér trendet a szezonban.

A H&M-ben egyébként 3490 forintról indulnak a nude bikinialsók, a felsőkért átlagosan 4990 forintot kérnek. A Nasty Gal oldalán 15 ezer forint körül vannak a fesztiválszezonra is bevethető bikinik, míg az Asosnál körülbelül 20 és 50 ezer forintot kérnek egy teljes szettért.

Reméljük, hogy nem pattan ki senkinek az agyából, hogy milyen jó lenne mellbimbót nyomni a testszínű bikinifelsőre...

Go Nude. In our Capri scoop neck bikini top and St Bart's bikini brief. Click link in bio to make it yours www.stormswim.com

Una publicación compartida de STORM (@stormswimwear) el

Tehát 2017 nyarán az ilyen árnyalatú fürdőruhák váltják a neonszínű, a virágmintás és a tengerészes fürdőruhákat a sorban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta