OFFLINE

Utcai divat: a pulóver az új motoros dzseki

2017. március 2., csütörtök 10:43

Jó ideje nemcsak a divathét kifutóira érdemes odafigyelni, hanem azoknak a szakembereknek és bloggereknek az öltözködésére és stílusára is, akik részt vesznek ezeken az eseményeken. A hajtás után mutatjuk, hogy mi a menő New York és London utcáin!

Farmerben járnak a New York-iak

Míg Marc Jacobs és Raf Simons szerint a 80-as és a 90-es évek divatja szerint öltözünk az ősszel, addig a szezon utcai divatját kis jóindulattal sem lehetne letisztultnak mondani. A felhozatalt elnézve mindent felülír a farmerőrület és a a pufidzseki, a pinket pedig háttérbe szorította a bézs, a szürke, illetve a narancs és a vérvörös. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan öltöznek a New York-iak 2017 elején!

Pulóver és bokacsizma Londonban

A Nagy Almához hasonlóan a brit fővárosban is mentek a farmerek és a bő nadrágok, de a pufidzsekik helyett inkább a katonai hatású és a klasszikus ballonkabátokat részesítették előnyben a divatrajongók. Londonban egyébként meglepően sok volt a pulóver, a mintás póló, a színes lencsés napszemüveg, valamint az arany, az ezüst és a fehér bokacsizma. Kattintson a galériára és merítsen ihletet a londoniak stílusából!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta