OFFLINE

Így fest Beyoncé egy Toyota Corollában

2017. február 24., péntek 10:48

Vajna Tímea 910 ezer forintos Gucci dzsekije elbújhat Beyoncé legújabb szerzeménye, egy 21.945 dolláros (kb.6.4 millió forint) Gucci kimonó mellett, amiben családját kísérte el az NBA All-Star Game kosármeccs első sorába. De persze megértjük, egy ekkora sztár nem lóghat folyton Sugarbird cuccokban.

Az ikreket váró énekesnő nem is bonyolította túl a lila szőrmével feldobott palástot, egy szakadt farmert és egy fehér pólót vett fel az olasz divatház 2017-es tavaszi-nyári kollekciójában megtalálható selyemkimonó alá, bár egy 450 dolláros (kb.131 ezer forintos) Gucci legyezőt azért még hozzácsapott a szetthez.

A trópusi növény nyomatos kimonó zsebét ilyen hímzett tigrisek díszítik:

@gucci silk embroidered kimono. Phuk. #guccikimono #killedit *

Una publicación compartida de Neha@caravancreatives.com (@nehamish) el

Szerencsére a kis Blue Ivy sem maradt dizájnerruha nélkül. Ha nem is kapott olyan drága ruhát, mint a tavalyi MTV Video Music Awardsra, azért egy sporteseményre mégis túlzásnak tűnhet az 1790 dollár (kb.522 ezer forint) egy állatos zöld ruhácskáért, ehhez képest a lábán lévő 35 dolláros (kb.10.200 forint) Chuck Taylor már igazán aprópénznek mondható.

Nem túlzás ez egy kicsit?

 • 139
  Bicskanyitogató, ahogy mások orra alá dörgölik, hogy mennyi pénzük van
 • 275
  Miért lenne az, ha megtehetik
 • 188
  Remélem azért adakoznak is
 • 74
  Én csak a kislányt sajnálom
 • 273
  Kit érdekel

És hát ezt a poént sem hagyhatjuk ki, hogy Beyoncé tulajdonképp egy Toyota Corollában ment a meccsre és így lett belőle mém az Instán:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta