OFFLINE

Most a lángnyelv miatt égett be Kylie Jenner

2017. február 18., szombat 16:07

Nem is tudjuk, hogy hol kezdjük ezt a sztorit. Aár hét telt csak el azóta, hogy az üzletasszonyá avanzsált Kylie Jennert azzal kezdték el gyanúsítgatni, hogy előszeretettel koppintja le mások munkáit és más hírességek szereléseit. Aztán a Kylie név védjegyszerű használata miatt cicaharcba keveredett Kylie Minogue-gal is.

Black Flames Crew Neck Set *#Vday

Una publicación compartida de Official Kylie Jenner Shop (@thekylieshop) el

A 20 éves celeb a napokban nyitotta meg második pop-up boltját New Yorkban, ahol a saját nevén futó márka kollekcióján próbál túladni és várhatóan pár óra alatt sikerül is neki a mutatvány. A szemfüles internetezők azonban egyből kiszúrták, hogy a Jenner-féle lángnyelves cuccok megtalálhatóak a Cake Asia néven futó indie márka kínálatában is. Ráadásul a menő brand már hónapok óta reklámozza a lángnyelves kollekciót az Instagram oldalán – írja a Cosmopolitan.com.

CakeAsia.com

Una publicación compartida de @cake_asia el

De az igazi dráma csak most jön, mivel a netezőknek az is szemet szúrt, hogy Kylie Jenner és a Cake Asia is a rapperként ismert Offsetet találta a legalkalmasabbnak a lángnyelves göncök népszerűsítésére. Utóbbi kampányában jóval előbb felbukkant a 1,5 millió Instakövetőt számláló rapper. A Twitterezők persze azonnal elkezdték szapulni Kylie Jennert, akinek felrótták, hogy hülyének nézi a vásárlóit, míg mások szerint a Cake Asia féle lángnyelv sokkal jobban sikerült. Ezt jó tudni, mert mi nem igazán tudtunk különbséget tenni a két holmi között.

Dollárlegyezővel és fukszokkal reklámozza lángnyelves melegítőjét a Cake Asia.

CakeAsia.com

Una publicación compartida de @cake_asia el

Az 86 millió Instakövetővel bíró Kylie Jenner egyébként 70 dollárra (kb.20.469 forint) árazta be a lángnyelves játszósnadrágot és a kapucnis pulóvert is, míg a Cake Asia-nál 175 dollárt (kb.51.159 forint) kérnek egy lángnyelves kabátért. De nem kell kétségbeesni, mivel az Asos, a Forever 21 vagy a Topshop üzleteiből már 6500 és 15 ezer forint között rendelhetünk valami nagyon hasonlót.

Persze ez a trend sem újkeletű, Christina Ricci már a 90-es években ilyen nadrágban járt filmbemutatókra, míg az N'Sync egyik tagja, Lance Bass a 2000-es MTV Awardson égette magát ilyen farmer együttesben. Kattintson a galériára és nézze meg a lángnyelves felhozatalt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta