OFFLINE

Itt van a pasiknak szánt menyasszonyi- és pucérruha!

2017. február 7., kedd 11:14

A londoni, milánói és párizsi férfi divathetet követően New Yorkban is bemutatták a divatházak, hogy miben látnák szívesen a férfiakat 2017 második felében. A New York-i showk közül a legemlékezetesebb a córdobai születésű Alejandro Gomez Palomo bemutatója volt, mivel a London College of Fashionben tanult 24 éves dizájnernek sikerült mindent felrúgnia, amit eddig a férfidivatról tudtunk vagy gondoltunk.

A férfidivatot forradalmasító tervező kollekcióját a legtöbb szaklap, köztük a Vogue is mesésen időszerűnek találta, sőt a magazin szerint Palomo Spain egyszerűen búcsút intett a heteronormativitásnak és olyan ruhadarabokban küldte kifutóra férfi modelljeit, amiket a nők is simán viselhetnének.

“Ez volt a New York-i divathét legcsodálatosabb, legszebb, legdekadensebb és leghuncutabb bemutatója” – összegezte a látottakat az ismert transznemű modell, Hari Nef. Persze nem ő volt az egyetlen Palomo Spain rajongó híresség, a közönség soraiban ült Troye Sivan énekes, Ryan McGinley fotós, a Bryanboy néven futó blogger, valamint Nicola Formichetti is elismerően nyilatkozott a spanyol tervezőről.

Palomo Spain legújabb kollekciója egyébként olyan, mintha az Erzsébet-korabeli ruhákat ötvözték volna a Studio 54-re jellemző buliruhákkal. Nem sokban tér el a női kollekcióktól, helyet kapott benne a marabu toll, a pucérruha, a fűző, a combcsizma és a metálfényű csizma, a rózsaszín, az állatminta, a fodrok, valamint a menyasszonyi ruhák is. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mivel provokált a fiatal tervező New Yorkban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta