OFFLINE

Jennifer Lopez újra divatba hozza az éktalpút

2017. január 30., hétfő 09:24

Míg Manolo Blahnik Rihannával karöltve dobta piacra túlárazott téli csizmáit, addig olasz kollegája, Giuseppe Zanotti Jennifer Lopezzel készített egy hat darabos kapszulakollekciót, ami már hivatalosan is megvásárolható a luxuscipő-boltokban és Zanotti webáruházában – hívja fel a figyelmet a lehetőségre a Harper's Bazaar.com.

New Arrival: Giuseppe for Jennifer Lopez launches TODAY! #GiuseppexJennifer #shoes

Una foto publicada por Nordstrom (@nordstrom) el

“Giuseppével egy ultramodern, nőies kollekciót hoztunk létre” – nyilatkozta az együttműködésről a magassarkúkért rajongó popsztár, akitől egyébként sem áll távol cipőtervezés, a 2000-es évek elején még saját cipőmárkája is volt, ami természetesen JLO néven futott.

Persze nem először dolgozik együtt A-listás hírességekkel az 59 éves cipész, 2013-ban Beyoncéval, előtte pedig a szupermodell Anja Rubikkal rakott össze egy kapszulakollekciót. Lopez kollekciója leginkább azért meglepő, mert a popsztár szerint újra divatba jönnek az olyan kispadra száműzött formák, mint a térdig érő gladiátorszandál vagy a szintén tiltólistás éktalpú tornacipő.

#jlo #allihave #shadesofblue #jlovegas #jlovers #jlobooty #jennyfromtheblock #jenniferlopez @jlo #giuseppexjennifer

Una foto publicada por jennifer lopez forever (@jlo_sexybody) el

A csillogó púderszínű bokacsizmák és elegáns szandálok egyébként jól sikerültek, egy szaténpántos darabért 895 dollárt, (258 ezer forint), egy kígyóbőr gladiátorszandálért 1295 dollárt (374 ezer forint), a Lopez által mutatósnak tartott éktalpúért 1395 dollárt (403 ezer forint) kérnek. A kollekció legdrágább darabjáért, a kristályokkal kirakott bokacipőért viszont 2995 dollárt (865 ezer forint) kell kicsengetni.

Ön mit gondol Zanotti és Lopez közös munkájáról? Menőnek találja, vagy ön még a platform visszatérését sem dolgozta fel, így az éktalpú cipőktől végképp a hiodeg rázza? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

437 szavazat 225 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta