OFFLINE

Ralph Laurent utálják Melania Trump ruhája miatt

2017. január 24., kedd 16:13

Arról már cikkeztünk, hogy Melania Trumpnak nem lesz könnyű felöltöznie: és nem csak azért, mert Michelle Obamát nagyon szerették a tervezők és az újságok, hanem mert többen már a beiktatás előtt kijelentették, hogy nem adnak neki ruhát. Persze azért nem fog meztelenül járni a First Lady, de nyilvánvaló, hogy nem örvend túl nagy népszerűségnek.

A beiktatásra – ahogy az várható volt – Ralph Laurentől választott ruhát, melyhez színben tökéletesen passzoló kesztyűt és körömcipőt vett – írja a Harpers Bazaar. Ralph Lauren pedig ezzel kivívta a nép haragját. A Twitteren azonnal elterjedt a #BoycottRalphLauren hashtag és hasonló tweetek öntötték el az oldalt:

A világoskék kosztümmel egyébként az USA (Louisa Adams utáni) első bevándorló First Ladyje mintha csak Jackie Kennedy előtt tisztelgett volna, aki hasonló ruhában jelent meg John F. Kennedy 1961-es beiktatásán.

Nem volt hiába a net népének felháborodása, a Ralph Lauren egy névtelenségben maradó dolgozója azt nyilatkozta a Harpers Bazaarnak, hogy a márkához is eljutottak a panaszok, pedig ők öltöztették Hillary Clintont is a beiktatáson.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta