OFFLINE

Még mindig menő a combcsizma

2017. január 19., csütörtök 08:04

Lassan már a bomberre is ráununk, ezért lepődtünk meg annyira azon, hogy még nem kopott ki a divatból a jópár éve trendinek tartott combcsizma. Olyannyira nem, hogy a celebnők és modellek sem untak rá a fiatalos formára és idén is beszereztek pár mutatós darabot kedvenc cipészüknél, Stuart Weitzmannál, ahol átlagosan 800 dollárt, nagyjából 230 ezer forintot kérnek egy combcsizmáért – hívja fel a figyelmet a szezon nagy túlélőjére a YahooStyle.com.

Az egyébként kényes lábbeli – alacsony nőkből rögtök csatornahalászt, vastag combúakból Godzillát csinál – idén nemcsak fekete, de bordó, olajzöld és szürke színben is menő és a leárazásoknak köszönhetően akár féláron is beszerezhetjük a fast-fashion üzletekben. A Mangóban 9995 forintot kérnek egy mustárszínű darabért, az Asosnál 106 euróba, 32.995 forintba kerül a platform verzió. A bézs combcsizmáért 12.990 forintot kell fizetni a H&M-ben, a lakkos csizma pedig 11.995 forintba kerül a Zarában. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mivel kombinálja a divatban tartott combcsizmát Kourtney Kardashian, Selena Gomez, Gigi Hadid vagy a bugyimodell Sara Sampaio, és nézze meg azt is, hogy milyen a fast-fashion boltok kínálata!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta