OFFLINE

Ezért van mindig táska Katalin hercegné kezében

2017. január 18., szerda 18:02

Egy megalapozatlan, de valóban hihető elmélet kering arról, hogy miért kapaszkodik olyan gyakran Katalin hercegné a védjegyévé vált clutch táskába és miért nem látni soha hátizsákkal vagy trendi vödörtáskával. Az ismert etikettszakértő, Myka Meier a Good Housekeeping magazinnak nyilatkozta, hogy a kétgyermekes hercegné ezzel a trükkel próbálhatja kivédeni a kínos vagy nem kívánt kézfogásokat – írja az Elle.com.

A család egykori komornyikja, aki ma már vállalati protokollt és illemórákat tart másoknak, azt is elmondta, hogy véleménye szerint a Cambridge-i hercegné, aki a külföldi elnökfeleségektől és más előkelőségektől tanulhatta el a trükköt, egyszerűen csak azt gondolja, hogy sokan nem tudják a rá vonatkozó illemszabályokat és azért fogja maga előtt két kézzel a borítéktáskát, hogy elkerülje a kellemetlen szituációkat.

A kézrázástól idegenkedő hercegnéről egyébként más kulisszatitkok is kiderültek a riportnak köszönhetően, például megtudtuk, hogy Katalin hercegné, aki csak a tavalyi évben 64 milliót szórt el dizájnerruhákra, milyen remek háziasszony hírében áll. Mi pedig reméljük, hogy egy napon azt is megtudjuk, hogy mit tart a hercegné ezekben a kis méretű táskákban.

Ön szerint mi lehet a táskában?

 • 688
  Telefon
 • 111
  Táncrend
 • 119
  Rágógumi
 • 350
  Púder és Kylie Jenner féle rúzs
 • 207
  Egy közös kép Michelle Obamával
 • 1344
  Semmi extra

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta