OFFLINE

John Malkovich nyomasztó reklámmal árulja méregdrága ruháit

2017. január 15., vasárnap 12:34

John Malkovich a legtöbb hírességgel ellentétben nem valamilyen létező nagy márkának tervezett egyedi kollekciót, hanem a saját nevén saját ruhákkal kíván megjelenni a divatpiacon. A John Malkovich márka első kollekciójához készült reklámfilmben ugyan megjelenik egy cég neve, ez a Squarespace, de ez nem divatipari cég. A Squarespace honlapkészítéssel foglalkozik, úgyhogy John Malkovich esetében a kollaboráció annyiban valósul meg, hogy a cég segítségével készült el a márka webshopja.

Természetesen szép reklámfilm is készült, amiben megismerhetjük John Malkovich kétségeit, hogy mennyire nehéz ismert színészből nem túl ismert divattervezővé avanzsálni, hogy milyen kihívásokkal kellett szembenéznie.

A jó hosszú, közel háromperces reklámfilm nagyon szép, de elképesztően nyomasztó, annyira vontatott, aztán amikor megszólal a Little Miss Sunshine című filmből is ismert Devotchka zenekar How It Ends című száma, akkor az addig csak szép képekkel bemutatott nyomasztó hangulat egyből teljes apátiába csap át.

A vérnyomásunk és a pulzusunk csak akkor rázódik a helyére, ha a reklám után megnézzük a márka honlapját és a kínált termékeket. Egészen felpezsdítően hatnak ugyanis az árcédulák az egyes darabok mellett.

A kifejezetten férfiaknak szánt márka termékei kifejezetten drágának számítanak. Egy ingért általában 85 ezer forintnyi dollárt kér John Malkovich, a kabátok 220 ezer körüli forintba kerülnek, a nadrágok is a százezres kategóriába tartoznak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta