OFFLINE

Ivanka Trump lemond divatmárkájáról

2017. január 14., szombat 13:06

Az olasz Altuzarrával perben álló Ivanka Trump hivatalosan is feláll a nevét viselő márka igazgatói székéből, illetve a Trump Organization alelnöki posztjáról is lemondott annak érdekében, hogy az elkövetkező hetekben megkezdje a munkát apja mellett a Fehér Házban. Hasonlóképpen cselekedett Ivanka Trump milliárdos férje, Jared Kushner is, aki a szintén ingatlanban utazó családi vállalkozást (Kushner Companies), illetve az egyik legolvasottabb New York-i lap, a The New York Observer vezetői állását cseréli le azért, hogy a republikánus elnök vezető tanácsadója legyen. Amiben egyébként semmi meglepő nincsen, hiszen aki követte az amerikai elnökválasztást, ahhoz biztos eljutott az a pletyka, miszerint a vej mentette meg Trump kampányát és nyerte meg a választásokat.

Az etikai törvényeket betartva Ivanka Trump minden tisztjéről lemondott a divatmárkánál és a jövőben nem részesül a Trump Organization nyereségéből sem. A New York-i elithez tartozó fiatal milliárdos házaspár tehát úgy tűnik, hogy ráunt az ingatlanbizniszre és politikai hatalomra tör. A 35 éves Ivanka Trump egyébként 12 évvel ezelőtt költözött be a Trump Tower 25. emeleti irodájába és lett a vállalat ügyvezető alelnöke, majd néhány évvel később elindította saját nevén futó márkáját, mely ruhákat és kiegészítőket dobott piacra. Sőt, a szerencsés örökösnő még könyvet is adott ki, tavaly pedig a dolgozó nőket célozta meg a #womenwhowork címre keresztelt kampányával. Hasonlóképpen alakult az üzletasszony férjének karrierje is, Kushner 25 évesen vette ét apja cégét és a napokban töltötte be a 36-ot – írja a Vanity Fair az ambíciózus fiatal párról, akiknek eddig is szokatlanul nagy hatalom volt a kezében.

“Cégünk küldetése nem politikai jellegű – soha nem volt és soha nem is lesz az” – áll a divatmárka nyílt levelében. Ivanka Trumpot egyébként az apja kampánya alatt rengeten támadták azért, mert a család hölgytagjai gyakran Ivanka Trump márkájú cipőben vettek részt a hivatalos eseményeken és ő maga is népszerűsítette saját üzletét a kampány alatt. Novemberben például egy Ivanka Trump kollekcióból származó, 10.800 dolláros (kb.3.1 millió forintos) gyémántokkal kirakott aranykarkötő miatt estek neki. De előfordult olyan is, hogy visszafogta magát és egy csak 138 dolláros, nagyjából 40 ezer forintos ujjatlan Ivanka Trump ruhában (import!) tolta apja szekerét. Az elnök lánya általában szereti keverni a drága dizájnerruhákat a saját neve alatt futó márka kollekcióival, stílusát ide kattintva csekkolhatja le.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta