OFFLINE

Szupermenő volt csúnyapulcsi a 80-as években

2016. december 16., péntek 09:28

Idén sem ússzuk meg a Csúnya Pulcsik Világnapját, a december 16-i esemény apropóján hívta fel a figyelmünket a Comedy Central a kedden és szerdán futó családi sitcomjára, a Goldberg családra, mivel az egyik főszereplő, Beverly Goldberg ruhatára olyan feltűnő és furcsa pulóverekkel van tele, mint amilyeneket ebben az időszakban szoktunk viselni.

Mivel a sorozat a nyolcvanas években játszódik, így a családanya nem csak az ünnepi szezonban ölt magára a giccses darabokat, hanem a hétköznapokban is ilyeneket vesz fel a gyerek focimeccsére, vacsorakészítéshez, kertészkedéshez vagy nagybevásárláshoz.

A sajtóközleményből megtudtuk, hogy az író-producer, Adam Goldberg a saját családi videói alapján készítette el a sorozatot, amihez az anyja gardróbjából válogatta ki a legmókásabb pulóvereket, de ezekhez hasonló darabok az aktuális trendekben is megtalálhatóak.

Beverly Goldberg pulóverkollekciójából talán ez a tükörtojásos, baconos darab az egyik kedvencünk.

Ez a pulóver sem a Gucci 2016-os őszi-téli kollekciójából való, tényleg ilyenben jártak a nők a 80-as években.

Seriously, if you haven't watched this show - go watch and prepare to just laugh! Sort of wish I grew up in the 80's! #goldbergs

Una foto publicada por Alisha • (@alisha.kist) el

Beverly Goldbergnek nemcsak a pulóvereit, de a tökéletesen befésült frizuráját is irigyeljük.

A sorozatban gyakran láthatjuk egyforma szerelésekben a Goldberg családot.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta