OFFLINE

Szupermenő volt csúnyapulcsi a 80-as években

2016. december 16., péntek 09:28

Idén sem ússzuk meg a Csúnya Pulcsik Világnapját, a december 16-i esemény apropóján hívta fel a figyelmünket a Comedy Central a kedden és szerdán futó családi sitcomjára, a Goldberg családra, mivel az egyik főszereplő, Beverly Goldberg ruhatára olyan feltűnő és furcsa pulóverekkel van tele, mint amilyeneket ebben az időszakban szoktunk viselni.

Mivel a sorozat a nyolcvanas években játszódik, így a családanya nem csak az ünnepi szezonban ölt magára a giccses darabokat, hanem a hétköznapokban is ilyeneket vesz fel a gyerek focimeccsére, vacsorakészítéshez, kertészkedéshez vagy nagybevásárláshoz.

A sajtóközleményből megtudtuk, hogy az író-producer, Adam Goldberg a saját családi videói alapján készítette el a sorozatot, amihez az anyja gardróbjából válogatta ki a legmókásabb pulóvereket, de ezekhez hasonló darabok az aktuális trendekben is megtalálhatóak.

Beverly Goldberg pulóverkollekciójából talán ez a tükörtojásos, baconos darab az egyik kedvencünk.

Ez a pulóver sem a Gucci 2016-os őszi-téli kollekciójából való, tényleg ilyenben jártak a nők a 80-as években.

Seriously, if you haven't watched this show - go watch and prepare to just laugh! Sort of wish I grew up in the 80's! #goldbergs

Una foto publicada por Alisha • (@alisha.kist) el

Beverly Goldbergnek nemcsak a pulóvereit, de a tökéletesen befésült frizuráját is irigyeljük.

A sorozatban gyakran láthatjuk egyforma szerelésekben a Goldberg családot.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta