OFFLINE

A-listás sztár lett Johnny Depp lányából

2016. december 4., vasárnap 13:33

Ahogy azt tavaly megjósoltuk, Lily-Rose Depp hivatalosan is A-listás sztár,”jó csaj”, múzsa és színésznő lett 2016-ra. Johnny Depp és Vanessa Paradis 17 éves lánya idén minden jelentős vörös szőnyeges eseményen megfordult Cannes-on át Velencéig, ahogy a legmenőbb luxusmárkák bemutatóit sem hagyta ki a párizsi divathéten.

A szerencsés génekkel megáldott kamaszlány az estélyiruhás integetéseken kívül sem lazsált, ő volt az arca a Chanel leghíresebb parfümje, a No. 5 új illatának, pózolt az Elle és a Vogue címlapjain, valamint szerepelt a Planetarium és a Yoga Hosers című filmekben. A galériára kattintva megnézheti, hogy milyen Chanel ruhakölteményekben és tizenévesekhez illő játszósruhákban töltötte Lily-Rose Depp eddig a 2016-os évet, ide kattintva pedig be is követheti a sztárnak született celebgyerek nem hétköznapi mindennapjait!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta