OFFLINE

Ki koppintja jobban Paris Hiltont?

2016. november 7., hétfő 08:09

Múlt héten megszavazhatta, hogy kinek áll jobban a vállvillantós ruha, ezen a héten egy rég nem látott ismerős, Paris Hilton kerül újra reflektorfénybe. A 35 éves örökösnő egyre csiszoltabb stílusát ugyanis Katalin hercegné és Kendall Jenner is megirigyelte a napokban. A hajtás után mutatjuk az összeöltözéseket, ön pedig döntse el, hogy ki a jobb!

Paris Hilton vs. Kendall Jenner

Kinek áll jobban az ezüst ruha?

 • 512
  Kendall Jennernek
 • 450
  Paris Hiltonnak

A celebmodell Jenner egy Swarovski kristályokkal teleaggatott, 9000 dolláros, kb.2.4 millió forintos LaBourjoisie ruhában ment el megünnepelni 21. születésnapját a hollywoodi Delilah bárba, amiben nem is lenne semmi meglepő, ha nem egy ilyenben töltötte volna 21. születésnapját Paris Hilton is 2002-ben Londonban!!! Ez nem lehet véletlen!

14 évvel ezelőtt Hilton rózsaszín magassarkú szandált, nyakörv nyakláncot, műanyag hajcsatokat és egy megmagyarázhatatlan, játéktáskának tűnő kiegészítőt passzintott a falatnyi ruhához, míg Kendall Jenner stylistja, Monica Rose, nude szandált, áttetsző doboztáskát és szőrmeboát válogatott a mélyen dekoltált születésnapi gönchöz. Nézze meg jól a képet és a szavazza meg a legjobbat!

A celebnőkhöz hasonló ezüstruhát az eredeti árának töredékéért beszerezheti az ünnepi szezonra, a Miss Selfridges 61 dollárt, 16.859 forintot, a Boohoo 35 dollárt, 9670 forintot, míg a Nasty Gal 68 dollárt, 18.799 forintot kér egy ilyen ruháért, ami Jenner szerint a 20-as évek stílusát idézi meg.

paris hilton ezüst
Fotó: Northfoto, Getty Images Hungary

Paris Hilton vs. Katalin hercegné

Kinek áll jobban a fehér ruha?

 • 803
  Katalin hercegnének
 • 337
  Paris Hiltonnak

Úgy tűnik, hogy nem Kendall Jenner volt az egyetlen híresség a napokban, akit megihletett Paris Hilton stílusa, mivel Katalin hercegné egy olyan fehér maxiruhában jelent meg egy londoni filmpremieren, mint amilyet a szőke örökösnő viselt múlt héten a Los Angeles-i amfAR gálán.

Az oldalt felsliccelt Self Portrait ruhát a Cambridge-i hercegné egy pipacsos brossal, egy pár Gianvito Rossi velúrcipővel és bordó Mulberry borítéktáskával tette elegánssá, míg Hilton egy kristály hajpánttal és fehér körömcipővel kombinálta a horgolt felsőrészt kapott estélyit. Ki volt a jobb, a mindig csinos hercegné vagy a királylánynak öltözött örökösnő?

paris hilton feher
Fotó: Getty Images Hungary

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta