OFFLINE

Szavazza meg Katalin hercegné legjobb kanadai szettjét!

2016. szeptember 28., szerda 09:22

Míg Katalin hercegné tavaszi ázsiai turnéján Drew Barrymore-nak öltözött, addig a szeptember 24. és október 1. között tett kanadai látogatása alkalmával inkább a hivatalosabb formaruhákat pakolta be a bőröndbe és jól láthatóan minden tőle telhetőt megtett, hogy a legjobb formáját hozza a királyi családnak szervezett eseményeken.

Vilmos herceg és Katalin hercegné ezúttal két gyermekükkel, György herceggel és Charlotte hercegnővel érkeztek meg a Victoria repülőtérre, ahol a 34 éves hercegné és családja úgy festett, mintha a királyi család hivatalos fotózásán kellett volna megjelenniük. Middleton egy királykék, galléros Jenny Packham ruhában, hozzáillő Lock & Co. kalapban és nude színű cipőben landolt Kanadában, a ruhához pedig azt a drágakövekkel kirakott juharleveles kitűzőt választotta, amit II. Erzsébet királynő is viselt a 2011-es kanadai látogatása alatt.

A csinos hercegné öltözködésével szeret tisztelegni a meglátogatott országok előtt, ezért semmi meglepő nincs abban, hogy Kanadában két piros ruhát is viselt. Az egyik ilyen ruhadarab egy piros-fehér színű Alexander McQueen ruha, a másik pedig egy juharfa formájú brossal feldobott piros estélyi ruha volt, amiket stílusosan piros körömcipővel és táskával kombinált.

Az olyan lazább programokra, mint például a heiltsuk-indiánokkal való találkozás, a kanadai Brit Columbiában Katalin hercegné egy sötét színű, szűk Zara farmerben, egy Holland & Holland által tervezett bézs szafari kabátban és a kanadai tervező, Pippa Small aranyfülbevalójában jelent meg. – írja a kiruccanásról a Huffingtonpost.com, mely arra is felhívta a figyelmet, hogy a hercegné ugyanazt a Penelope Chilvers lovaglócsizmát hordja már 10 éve. Önnek melyik turné szett tetszett a legjobban? Szavazzon!

Melyik ruha tetszett a legjobban a kanadai turnéról?

 • 1357
  A klasszikus kék ruha kalappal
 • 892
  A piros-fehér Alexander McQueen ruha
 • 796
  A juharlevél brossal feldobott piros estélyi
 • 215
  A Zara farmer szafari kabáttal és lovaglócsizmával
 • 59
  Egyik sem

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta