OFFLINE

Nem feltétlenül közönséges a leopárdminta!

2016. augusztus 6., szombat 09:17

A divatházak idén is előszeretettel építették be kollekcióikba a klasszikus leopárdmintát, ami a jól szabott blézer, a kis fekete ruha vagy a vörös rúzs mellett körülbelül már száz évvel ezelőtt is a női ruhatárak egyik legalapvetőbb darabja volt. A Harper's Bazaar összeállításából kiindulva készítettünk egy válogatást arról, hogy milyen módon változott meg az ikonikus minta az elmúlt évtizedekben. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy miként jelent meg a leopárdnyomat többek között Elizabeth Tayloron, Gábor Zsazsán, Jennifer Lopezen, Kate Mosson és a luxusmárkák kifutóin!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta