OFFLINE

A Szíj Melinda szatyor az őszi szezon slágere

2016. augusztus 6., szombat 17:01

A márciusi divathét óta várunk rá, hogy végre megtudjuk, mégis mennyi pénzt kíván majd elkérni a piacra vagy mosodába járós táskákra emlékeztető csíkos luxustáskáiért a Balenciaga. A francia divatház oldalán végre felbukkant a hazánkban csak Szíj Melinda szatyorként emlegetett darab bőrből készült változata, amiért mérettől függően 1495-1695 dollárt, 415.849-471.489 forintot kérnek a Demna Gvasalia vezetése alá tartozó márkánál.

Persze a divatvilágot újragondolni kívánó 35 éves grúz tervező őszi-téli kollekciójának egyik fő szenzációja nem nejlonból, hanem minőségi bőrből, Olaszországban készült, a ‘Bazar' néven futó táskára pedig még egy aranyból készült dombornyomott logó is felkerült – írja a Hintmag.com a Thaiföldön gyakran ‘Sampeng' táskaként emlegetett hétköznapi bevásároló szatyor felturbózott változatáról.

Ez pedig a pár száz forintos hazai változat.
Ez pedig a pár száz forintos hazai változat.
Fotó: Facebook.com

Bár hasonló mintában korábban gondolkodott már Tomcsányi Dóri, a francia Céline, illetve Raf Simons a Jil Sandersnek tervezett 2010-es kollekciójában dolgozta fel a népszerű utcai motívumot, de mégis a Vetements tervezőjének csíkos táskája láttán kezdett el ezen viccelődni az Instagram népe. 

A közösségi oldalakon hónapok óta pózolnak a táska olcsósított változatával.

Ugyanaz, de mégis más. Állítják a divatellenes tervező ötletét kifigurázó divatrajongók világszerte. Mi pedig már nagyon várjuk, hogy a csíkos kiegészítő luxusváltozata a táskamániás celebnők kezében is feltűnjön a közeljövőben.

ไม่ค่อยมีตังค์เลย ถอยใบเล็กๆมากก่อน #balenciaga #balenciagathailand #อ่านว่าบาเลนเซียก้า

Una foto publicada por ช่างแต่งหน้าหนวดฟู* (@fam_makeup) el

Ön mit gondol a jelenségről? Szavazzon!

Szerintem...

 • 497
  A Balenciaga szánalmas a túlárazott táskájával
 • 81
  Vicces, én is beszerzek egyet az őszre
 • 127
  Évek óta ilyen szatyorral járok
 • 403
  Kit érdekel

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Nincs tartozásod? Akkor kikapcsoljuk az áramot!

Azt hazudták, az órát jöttek ellenőrizni, aztán lekapcsolták az áramot, holott tartozás sem volt. Közben kicsit fenyegetőztek, és okoztak némi kárt. Szolgáltatás állami módra

KÖNYVTACSKÓ A svédek már nem csak krimiben brillíroznak

A skandináv krimi mára fogalom, de nem csak ezt tudják az északi írók. Itt az új műfaj, amin hangosan röhögsz, és közben néha megszédülsz a mélységektől. Ráadásul filmen is szuperül működik. Ajánló

TÖRI MÁSKÉPP Tabán: a legendás, elveszett városrész

A nyár akkor kezdődött Pesten, amikor először vette rá magát a pesti polgár arra, hogy megmássza a Tabán girbe-gurba utcácskáit, és betérjen egy kockás abroszos kiskocsmába egy jó rántott húsra. Majd amikor már jót mulatott, egy kézilámpást hordozó éjjeliőr kísérete mellett ledülöngélhetett a macskaköves utcákon, és hazatérhetett Pestre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta