OFFLINE

A Szíj Melinda szatyor az őszi szezon slágere

2016. augusztus 6., szombat 17:01

A márciusi divathét óta várunk rá, hogy végre megtudjuk, mégis mennyi pénzt kíván majd elkérni a piacra vagy mosodába járós táskákra emlékeztető csíkos luxustáskáiért a Balenciaga. A francia divatház oldalán végre felbukkant a hazánkban csak Szíj Melinda szatyorként emlegetett darab bőrből készült változata, amiért mérettől függően 1495-1695 dollárt, 415.849-471.489 forintot kérnek a Demna Gvasalia vezetése alá tartozó márkánál.

Persze a divatvilágot újragondolni kívánó 35 éves grúz tervező őszi-téli kollekciójának egyik fő szenzációja nem nejlonból, hanem minőségi bőrből, Olaszországban készült, a ‘Bazar' néven futó táskára pedig még egy aranyból készült dombornyomott logó is felkerült – írja a Hintmag.com a Thaiföldön gyakran ‘Sampeng' táskaként emlegetett hétköznapi bevásároló szatyor felturbózott változatáról.

Ez pedig a pár száz forintos hazai változat.
Ez pedig a pár száz forintos hazai változat.
Fotó: Facebook.com

Bár hasonló mintában korábban gondolkodott már Tomcsányi Dóri, a francia Céline, illetve Raf Simons a Jil Sandersnek tervezett 2010-es kollekciójában dolgozta fel a népszerű utcai motívumot, de mégis a Vetements tervezőjének csíkos táskája láttán kezdett el ezen viccelődni az Instagram népe. 

A közösségi oldalakon hónapok óta pózolnak a táska olcsósított változatával.

Ugyanaz, de mégis más. Állítják a divatellenes tervező ötletét kifigurázó divatrajongók világszerte. Mi pedig már nagyon várjuk, hogy a csíkos kiegészítő luxusváltozata a táskamániás celebnők kezében is feltűnjön a közeljövőben.

ไม่ค่อยมีตังค์เลย ถอยใบเล็กๆมากก่อน #balenciaga #balenciagathailand #อ่านว่าบาเลนเซียก้า

Una foto publicada por ช่างแต่งหน้าหนวดฟู* (@fam_makeup) el

Ön mit gondol a jelenségről? Szavazzon!

Szerintem...

 • 499
  A Balenciaga szánalmas a túlárazott táskájával
 • 81
  Vicces, én is beszerzek egyet az őszre
 • 127
  Évek óta ilyen szatyorral járok
 • 403
  Kit érdekel

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta