A leghülyébb trendet megint Kim Kardashiannek köszönhetjük

Kim Kardashiantől megszokhattuk, hogy a világ leghordhatatlanabb ruháit is divatba tudja hozni: elég csak a terhesen viselt magassarkúira és csipkeruháira gondolni, de a testhezálló, testszínű, térd alá érő szettekről sem gondolta volna pár éve senki, hogy valaha divat lesz – aztán Kanye West karriert épített belőlük.

Most Kardashian (és élelmes stylistja, Monica Rose) épp a bő póló fölé felrángatott fűzőből csinál divatot. A realityceleb nem most kezdte a fűzőviselét, az egészségtelen "waist trainer" őrület is hozzá és nővéreihez kapcsolódik, de csak most nyáron kezdett Kim Kardashian azzal próbálkozni, hogy a bő ingek, felsők fölött szorosan megkötött fűzőkből trend legyen – írja a Huffington Post.

Július utolsó vasárnap estéjén például alábbi, egyszerre zavarosan összehordott, lazának, de kényelmetlennek tűnő szettben jelent meg kistestvére, Kylie Jenner születésnapján. A bő pamutpólóhoz a szettben egyedül a dzseki illik (de ilyesmit leginkább grunge-os tinik hordanak), a magassarkú és a fűző teljes zavart okoz. Biztos, hogy épp ez volt a cél: valami meghökkentő, mégis picsás, ami sokat mutat viselőjéből, de kevesebbet, mint megszokhattuk. Hozzátennénk, hogy a bulin valószínűleg Kardashian volt a legtöbbet takaró ruhában, Kylie Jenner ugyanis egy full átlátszó csipkebodyban ünnepelte meg saját magát (képeket itt talál róla.)

Kattintson a képre, hogy lássa a magassarkút is!
Kattintson a képre, hogy lássa a magassarkút is!BG001/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Aztán itt van alábbi Instagram fotó, melyen azt láthatjuk, hogy Kardashian egy enyhén fétis-ihletettségű, melle közé vágó bőrfűzőt visel egy nagyon bő, fekete póló fölött. A stílus hasonló a szülinapos szettéhez, ugyanis a póló, a kócós haj és a leggings együtt abszolút olyan hatást kelt, mintha a celebnő a garázst készülne kitakarítani, de a tűsarkú és a fűző jelzi, hogy itt inkább kiöltözésről van szó. 

Thoughts on todays outfit?

Kim Kardashian Army (@kimkardashianarmy) által közzétett fénykép,

Aztán itt van ez a fotó, ami ábrázolhatná Derek és Hansel legjobb barátnőjét is: olyan ez az új Kardashian-stílus, mintha a Zoolander filmek világában élnénk, ami egyébként pont kellemesen szürreális. Akár szerethetnénk is. Sőt, igazából szeretjük is, csak nem igazán értjük.

Kim today ***

Kim Kardashian Army (@kimkardashianarmy) által közzétett fénykép,

Ez az utolsó összeállítás még szórakoztatóbb, mint az előzőek, ugyanis itt egy túlméretes pulóverre került a lakk-fűző. Kardashian a Katsuya étteremben evett ebben a szettben, mely valószínűleg egyszerűen túl meleg a nyári Los Angeles-i időjáráshoz, de ez nem szokta zavarni a celebeket. Az viszont zavarhatná Kardashiant, hogy a mellei nagyon bénán vannak kipakolva, ahogy a pulóver gyűrődik a fűző alatt összecsavarintva, az nem hétköznapi. Mondjuk a magassarkú szandál se az: továbbra is olyan az összhatás, mintha teljesen beszámíthatatlan állapotban rángatta volna magára a celebnő azt, ami épp kiesett a szekrényéből.

Kim leaving Katsuya restaurant in LA with Larsa Pippen today (July 21) #KimKardashianWest

Kim Kardashian Army (@kimkardashianarmy) által közzétett fénykép,

Persze ezt csak mi gondoljuk: az otthoni laza viselettel kombinált fétisdarabok akár divathullámmá is válhatnak. Sőt, ha kitartóan viseli őket Kardashian, akkor tuti azzá fognak válni. Már csak az a kérdésünk, ön követni fogja-e ezt az őrületet, vagy már a testhez tapadó, háromnegyedes ruhák sem győzték meg?

Fog fűzőt venni póló fölé?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek