OFFLINE

A leghülyébb trendet megint Kim Kardashiannek köszönhetjük

2016. augusztus 4., csütörtök 08:09

Kim Kardashiantől megszokhattuk, hogy a világ leghordhatatlanabb ruháit is divatba tudja hozni: elég csak a terhesen viselt magassarkúira és csipkeruháira gondolni, de a testhezálló, testszínű, térd alá érő szettekről sem gondolta volna pár éve senki, hogy valaha divat lesz – aztán Kanye West karriert épített belőlük.

Most Kardashian (és élelmes stylistja, Monica Rose) épp a bő póló fölé felrángatott fűzőből csinál divatot. A realityceleb nem most kezdte a fűzőviselét, az egészségtelen "waist trainer" őrület is hozzá és nővéreihez kapcsolódik, de csak most nyáron kezdett Kim Kardashian azzal próbálkozni, hogy a bő ingek, felsők fölött szorosan megkötött fűzőkből trend legyen – írja a Huffington Post.

Július utolsó vasárnap estéjén például alábbi, egyszerre zavarosan összehordott, lazának, de kényelmetlennek tűnő szettben jelent meg kistestvére, Kylie Jenner születésnapján. A bő pamutpólóhoz a szettben egyedül a dzseki illik (de ilyesmit leginkább grunge-os tinik hordanak), a magassarkú és a fűző teljes zavart okoz. Biztos, hogy épp ez volt a cél: valami meghökkentő, mégis picsás, ami sokat mutat viselőjéből, de kevesebbet, mint megszokhattuk. Hozzátennénk, hogy a bulin valószínűleg Kardashian volt a legtöbbet takaró ruhában, Kylie Jenner ugyanis egy full átlátszó csipkebodyban ünnepelte meg saját magát (képeket itt talál róla.)

Aztán itt van alábbi Instagram fotó, melyen azt láthatjuk, hogy Kardashian egy enyhén fétis-ihletettségű, melle közé vágó bőrfűzőt visel egy nagyon bő, fekete póló fölött. A stílus hasonló a szülinapos szettéhez, ugyanis a póló, a kócós haj és a leggings együtt abszolút olyan hatást kelt, mintha a celebnő a garázst készülne kitakarítani, de a tűsarkú és a fűző jelzi, hogy itt inkább kiöltözésről van szó. 

Thoughts on todays outfit?

Kim Kardashian Army (@kimkardashianarmy) által közzétett fénykép,

Aztán itt van ez a fotó, ami ábrázolhatná Derek és Hansel legjobb barátnőjét is: olyan ez az új Kardashian-stílus, mintha a Zoolander filmek világában élnénk, ami egyébként pont kellemesen szürreális. Akár szerethetnénk is. Sőt, igazából szeretjük is, csak nem igazán értjük.

Kim today ***

Kim Kardashian Army (@kimkardashianarmy) által közzétett fénykép,

Ez az utolsó összeállítás még szórakoztatóbb, mint az előzőek, ugyanis itt egy túlméretes pulóverre került a lakk-fűző. Kardashian a Katsuya étteremben evett ebben a szettben, mely valószínűleg egyszerűen túl meleg a nyári Los Angeles-i időjáráshoz, de ez nem szokta zavarni a celebeket. Az viszont zavarhatná Kardashiant, hogy a mellei nagyon bénán vannak kipakolva, ahogy a pulóver gyűrődik a fűző alatt összecsavarintva, az nem hétköznapi. Mondjuk a magassarkú szandál se az: továbbra is olyan az összhatás, mintha teljesen beszámíthatatlan állapotban rángatta volna magára a celebnő azt, ami épp kiesett a szekrényéből.

Kim leaving Katsuya restaurant in LA with Larsa Pippen today (July 21) #KimKardashianWest

Kim Kardashian Army (@kimkardashianarmy) által közzétett fénykép,

Persze ezt csak mi gondoljuk: az otthoni laza viselettel kombinált fétisdarabok akár divathullámmá is válhatnak. Sőt, ha kitartóan viseli őket Kardashian, akkor tuti azzá fognak válni. Már csak az a kérdésünk, ön követni fogja-e ezt az őrületet, vagy már a testhez tapadó, háromnegyedes ruhák sem győzték meg?

Fog fűzőt venni póló fölé?

 • 142
  Már most is így járok.
 • 26
  Persze, végre valami izgalmas trend!
 • 28
  Igen, de nem így, szűkebb lesz a póló.
 • 10
  Csak akkor, ha tényleg divat lesz.
 • 403
  Amit ez a nő csinál, nevetséges.
 • 136
  Kizárt dolog, mert nem tudom.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MÁS TÉSZTA 1453: egy új konyha születése

Csodálatos, dekadens, részletgazdag, kifinomult. Bizánc falain innen és túl

KERTÉSZ Így harcolj a parlagfű ellen

Nincs növény, amitől többen szenvednének, mint a parlagfű. Hazánkban 1920-ban jelent meg. Profi tippek a harchoz

OTTHONTÉRKÉP Trump eladó háza: parasztbarokk

Remek mulatság végignézni a képeket. Pénz=/=ízlés. De legalább nagyon sokba kerül...
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta