OFFLINE

Ilyen formaruhákban vonulnak az olimpikonok Rióban

2016. augusztus 2., kedd 09:16

Augusztus 5.és 21. között rendezik meg a nyári olimpiai játékokat, amit idén elsőként tartanak dél-amerikai városban, a brazíliai Rio de Janeiróban. Bár az eseményekkel kapcsolatban egyre több kétség merül fel az oda tartó sportolókban, és a Zika-vírus sem tett túl jót az országnak, azért pár napon belül kezdetét veszi a 31. alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi sportesemény.

A közelgő olimpián felbuzdulva körülnéztünk, hogy milyen formaruhákban jelennek majd meg az élsportolók a versenyeken, a hivatalos eseményeken, vagy az olimpiai faluban. A galériára kattintva megnézheti kedvenceinket a magyar USE Unused-tól kezdve Stella McCartney-n át a kubai csapatnak tervező Christian Louboutin-ig és a svédeket öltöztető H&M-ig!

Persze nem minden országban születtek ilyen elegáns megoldások az olimpiai formaruhákra, a BBC.com oldalán például a Mahnaz Armin által tervezett iráni formaruhákon élcelődnek. A közösségi oldalakon hamar körbement a szomorú kék és narancs színeket kapott kollekció, amit sokan a Pelikan radírokhoz hasonlítanak. A leleményes Twitterezők pedig már azt is elképzelték, hogy a hollywoodi álompár, Angelina Jolie és Brad Pitt hogyan festene az Armin féle göncökben:

Grúziában sincsenek megelégedve a kissé konzervatívra sikerült formaruhákkal,az országban például már több mint hétezren csatlakoztak ahhoz a petícióhoz, ami a Samoseli Pirveli tervezte kollekció ellen irányul.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta