OFFLINE

Mindenkiből hülyét csinál Kanye West

2016. február 12., péntek 12:14

Nagy nap volt a tegnapi, Kanye West ugyanis megtisztelte azzal a népet, hogy újabb kollekciót tervezett és azt végre be is mutatta! Szerényen a New York-i Madison Square Garde-t bérelte ki harmadik csöves kollekciójának bemutatására, melyen természetesen jelen volt az egész Kardashian-Jenner klán, de a Vogue legfontosabb emberei is ott hajbókoltak a celebekkel együtt (szóval nem tűnt úgy, hogy a divatvilág diszkriminálná ezt az öntelt figurát). 

A kollekció persze olyan, mint várhattuk, baromira hasonlít az elsőre és a másodikra, és mondjuk egy nukleáris apokalipszis után 25 évvel el is képzelhető, hogy így fognak kinézni az emberek: ja nem, sajnos már most ez a menő. Érthetetlen, hogy a divatvilág miért veszi be ezt a hülyeséget, de a Zara és a H&M is a fakó, lyukas tréningeket koppintja egy ideje és Anna Wintour is elismerően bólogat ehhez a cirkuszhoz. Jó hír, hogy ezentúl a szakadt rongyokat is kihúzhatja a bálás turiban a kupac aljáról, azokban is menő lesz! Nekem egyébként az a teóriám, hogy Kanye West a világ legnagyobb trollja, és jót röhög a markába, amikor végignéz a családján:

Aztán akkor is baromi jól szórakozik, amikor tömegek tolonganak a fájóan drága szakadt tréningekért, és igaza van, amíg lószar van, veréb is van, és hihetetlen, az emberek mit be nem vesznek, ha hatásos a marketing.

Hogy a Yeezy 3. kollekciójáról is essen pár szó: a show 45 percet késett és West eleget fizetett, hogy Naomy Campbell is beálljon a vert seregbe, azaz a modellek közé, akik ismét – mint a korábbi szezonokban – csak ott szomorkodtak egy sort a színpadon. A testszínű harisnyaruhák mellett megjelent a bordó és narancs szín, az edzőcipők mellett pedig a Dior egyik lakkcsizmájának másolata is – nem szép húzás, akárhogy is nézzük. A divatbemutatóval együtt rögtön lemezbemutatót is tartott a rapper, a "The Life of Pablo"-t adta elő.

A Fashionista beszámolója szerint az egész inkább koncert volt, nem bemutató, például lehetett zenekaros pólókat és pulcsikat vásárolni (90 dollárért), a show meg leginkább egy egy órás színpadi hátveregetés volt, ahogy a szerző írta: a ruhákra nem is nagyon tudott koncentrálni, de nem is találta őket túl érdekesnek. Koncertnek lehet, hogy jó volt West eseménye, csak azt nem értem, minek neki ruhát tervezni mindemellé: ja persze, mert jó üzlet. Szóval nézze meg a galériában, mire fogják a West-mániás lúzerek elszórni a spórolt pénzüket 2016-ban, alább meg kicsit átérezheti a csütörtök esti happening hangulatát, Aimee Song divatblogger közvetítésében:

Itt pedig közel három percig hallgathatja Kanye filozofálását:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta