OFFLINE

Heti kedvenc: a teveszínű szövetkabát

2016. február 10., szerda 14:22

Ha szerencséje van, még a leárazáson újíthat magának egy ilyen szövetkabátot, ami most annyira divatos, hogy van, aki talán már unja is. Ha önnek még új az élmény, akkor a hajtás után adunk pár ötletet, hogy hogyan hordhatja e heti kedvencünket. 

Közeleg a tavasz, szóval ideje előásni a szoknyákat a szekrényből, és egy teveszínű kabát mellé az is belefér, hogy a szettjének a többi darabja színfekete. Jó, azért egy színes nyaklánccal lehet, hogy nem árt feldobnia az összképet. 

Most már tényleg fellégezhetnek azok, akiknek elege van  a szűk vagy egyenes szárú nadrágok uralmából. Bizony, végre egész kellemes választék van az üzletekben a trapéz- és bő fazonú darabokból is. Ha akarja magas sarkú cipővel is hordhatja ezeket a nadrágokat, de a tornacipő is tökéletesen illik hozzájuk. 

Ha nem szereti annyira a megkötős, derékban szűkebb kabátokat, akkor sincs baj, oversize fazonból is találtunk teveszínűt. Persze ezt nem mindenki kedveli, de érdemes vele próbálkozni, előbb-utóbb meglesz a tökéletes darab. 

A pulóver és blúz/ing párosa nagy szerkesztőségi kedvenc, de persze ezt is meg lehet unni. Szerencsére a megoldás egyszerű, a pulóvert le lehet cserélni egy blézerre, és ha ez nem elég, akkor a blúzt egy egyszínű vagy egy feliratos pólóra, ez az összeállítás ezekkel a módosításokkal is működik.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta