OFFLINE

Mutatjuk a Magyar Olimpiai Csapat 2016-os formaruháját

2015. december 11., péntek 13:32

Jövőre Rióban rendezik meg az olimpiát, a 2016-os formaruhák tervezésére kiírt pályázatra pedig több hazai tervezőcsapat jelentkezett. A szakmai zsűri végül a Nubu, The Four, USE Unused közül az idén tízéves USE Unused munkáját találta a legjobbnak kétharmados aránnyal, így az ő ruháikban vonulhatnak fel jövőre a sportolóink – írja a GlamourOnline.

A zsűrit egyébként a Magyar Olimpiai Bizottság állította össze – végül Maróy Krisztinából, Gyenesei Leilából, Kammerer Zoltánból, Léber Babarából, Harmati Hedvigből és dr. Schiffer Miklósból állt össze a csapat, de elmondta a véleményét a pályamunkákról Szabó Bence és Füleky György is. A végeredmény mindenképp jobb lett, mint a riói tréning, melyről anno megtudhattuk, hogy "a szurkolók is érzik majd a magyar sportolók ruháján a múltat, a jelent és jövőt összekötő elemeket". Lent mutatunk egy fotót, ha a többire is kíváncsi, kattintson ide!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta