OFFLINE

Mutatjuk a Magyar Olimpiai Csapat 2016-os formaruháját

2015. december 11., péntek 13:32

Jövőre Rióban rendezik meg az olimpiát, a 2016-os formaruhák tervezésére kiírt pályázatra pedig több hazai tervezőcsapat jelentkezett. A szakmai zsűri végül a Nubu, The Four, USE Unused közül az idén tízéves USE Unused munkáját találta a legjobbnak kétharmados aránnyal, így az ő ruháikban vonulhatnak fel jövőre a sportolóink – írja a GlamourOnline.

A zsűrit egyébként a Magyar Olimpiai Bizottság állította össze – végül Maróy Krisztinából, Gyenesei Leilából, Kammerer Zoltánból, Léber Babarából, Harmati Hedvigből és dr. Schiffer Miklósból állt össze a csapat, de elmondta a véleményét a pályamunkákról Szabó Bence és Füleky György is. A végeredmény mindenképp jobb lett, mint a riói tréning, melyről anno megtudhattuk, hogy "a szurkolók is érzik majd a magyar sportolók ruháján a múltat, a jelent és jövőt összekötő elemeket". Lent mutatunk egy fotót, ha a többire is kíváncsi, kattintson ide!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta