A körömlakk, amit 3 másodperc alatt felvihet

Ebben az esetben a lakk szó elég furán hat, és inkább festéknek kéne hívni azt a terméket, amit a Nails Inc. alkotott meg. A spray-t elvileg pár másodperc alatt felvihetjük a körmeinkre, ami aztán egy fedőlakkal fixálva olyan hatást kelt, mintha legalább negyed órát töltöttünk volna el a felkenésével. Az újdonságra a DailyMail oldalán bukkantunk és ha tovább olvas, megnézheti azt is, hogyan néz ki a valóságban.

Az elkészítés pofonegyszerű: felviszünk egy alaplakkot, aztán lefújjuk a körmeinket a spray-vel. Igen, valószínűleg az ujjaira is jut majd belőle, de ne ijedjen meg: várjon 10 percet, amíg megszárad, aztán a körmeire kenjen fel egy fedőlakkot, és amikor ez is megszáradt, szappanos vízzel mosson kezet.

„Tudjuk, hogy a vásárlóink állandóan idő hiányában vannak, ezért mindig is érdekelni fogja őket egy olyan termék, amivel hosszan tartó hatást érhetnek el, könnyen felvihető és hamar megszárad" – nyilatkozta a Paint Canről Thea Green, aki 1999-ben megalapította a Nails Inc.-et. Elmondása szerint a spray kiszerelésű "lakk" ötlete már évek óta a fejében volt és az elmúlt 12 hónapot azzal töltötték, hogy a különböző prototípusokat teszteljék. „Fedőlakkal akár négy napot is kibír a manikűr, anélkül pedig egyet vagy kettőt" – tette hozzá. Egy flakon egyébként 15-20 festésre elég és jelenleg két színben, ezüstben és neonpinkben kapható.

A termék 10 fontba (kicsivel több mint négyezer forintba) kerül: 4 fonttal (1600 forinttal) kevesebbe, mint a cég körömlakkjai. Ehhez azért számolja még hozzá az alap- és fedőlakkot is, amiért a különbözet kétszeresét, 8 fontot (kicsivel több mint háromezer forintot) kérnek el.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek