OFFLINE

Ilyen cuccokban dögösködnek a Bond-lányok

2015. október 26., hétfő 18:52

Nemsokára érkezik a 24. James Bond film, a Spectre. Ebből az ünnepi alkalomból készült el az az infografika, mely bemutatja, hogy a Bond lányok milyen cuccokban hódítottak. 77 ruha tekinthető meg a Big Group által készített képen.

Na, de kik a Bond csajok? Nehéz ezt differenciálni, Moneypenny például sosem került ebbe a kategóriába, hiába imádja a főnökét töretlenül, talán pont ezért minden filmben jelen van. A Bond-lányok mindenesetre mindig dögösek és jól öltözöttek.

Az Oroszországból szeretettel gonosz nője, Rosa Klebb sosem kapta meg ezt a titulust, más szereplők, mint May Day – aki szintén nem volt túl szerethető – viszont igen. Az infografika készítői a Bigroupnál igyekeztek olyan ruhákat és szereplőket kiválogatni, melyeknek fontos szerep jutott a filmben, vagy elég látványosak voltak, hogy felkerüljenek a listára.

Az 1970-es években a Bond lányok ruhatára elég nagy volt ahhoz, hogy akár tíz alkalommal is átöltözzenek, mint azt Jane Seymour tette az Élni, és halni hagyniban. A Sean Connery időszak alatt a 60-as évek klasszikus ruhatára köszönt vissza, majd jöttek a nyolcvanas évek Roger Moore-ral, aztán máris a 90-es években vagyunk, amit Lindy Hemming jelmeztervező gondolt újra. Daniel Craignél pedig úgy tűnt, mintha Austin Powers szerezte volna meg a franchise jogokat, de szerencsére mostanában a Bond-lányok újra stílusosak, elegánsak és merészek.

A szerkesztők döntése alapján azok a ruhák kerültek a listára, amelyben a legtöbb időt töltötték a színészek, vagy a legemlékezetesebb jeleneteket játszották el. Ezért kerültek be fürdőruhák a neglizsék helyett, vagy éppen overall és estélyi.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta